matrokor Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 701 Çözümler 4 25 Ocak 2023 #1 Şok Net neden ucuz? Kullanan varsa deneyimlerini yazabilir mi?
Connor01 Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 659 Çözümler 3 Yer New York Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :( 25 Ocak 2023 #2 AlfaNet neden ucuz ise ondan. ŞokNet=AlfaNet
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 25 Ocak 2023 #3 matrokor dedi: Şok Net neden ucuz? Kullanan varsa deneyimlerini yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Şok un kendi marketleride genelde ucuz oluyor. Ülkerin ürünleri özellikle çok uygun. Kendi şirketi olduğundan kar marjını düşük tutuyor olabilir.
matrokor dedi: Şok Net neden ucuz? Kullanan varsa deneyimlerini yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Şok un kendi marketleride genelde ucuz oluyor. Ülkerin ürünleri özellikle çok uygun. Kendi şirketi olduğundan kar marjını düşük tutuyor olabilir.
A Archley Kilopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.940 Makaleler 2 Çözümler 30 25 Ocak 2023 #4 zeki1981 dedi: Şok un kendi marketleride genelde ucuz oluyor. Ülkerin ürünleri özellikle çok uygun. Kendi şirketi olduğundan kar marjını düşük tutuyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Şaka mı gerçek mi? İnternet olanı diyor...
zeki1981 dedi: Şok un kendi marketleride genelde ucuz oluyor. Ülkerin ürünleri özellikle çok uygun. Kendi şirketi olduğundan kar marjını düşük tutuyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Şaka mı gerçek mi? İnternet olanı diyor...
xakiran Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 3.962 Çözümler 38 25 Ocak 2023 #5 Şok Net, 16 Mbps internet hızını 109.90 TL’ye sunuyor. 10-20 TL daha fazla ödeyerek Millenicom gibi İSS’lerden hem daha fazla internet hızı hem de daha iyi bir deneyim elde edilebiliyor.
Şok Net, 16 Mbps internet hızını 109.90 TL’ye sunuyor. 10-20 TL daha fazla ödeyerek Millenicom gibi İSS’lerden hem daha fazla internet hızı hem de daha iyi bir deneyim elde edilebiliyor.
General Skywalker Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.542 Çözümler 6 25 Ocak 2023 #6 Archley dedi: Şaka mı gerçek mi? İnternet olanı diyor... Genişletmek için tıkla... Şok net şok marketin zaten hocam. Benzetme yapmış arkadaş.
Archley dedi: Şaka mı gerçek mi? İnternet olanı diyor... Genişletmek için tıkla... Şok net şok marketin zaten hocam. Benzetme yapmış arkadaş.
Connor01 Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 659 Çözümler 3 Yer New York Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :( 25 Ocak 2023 #7 zeki1981 dedi: Şok un kendi marketleride genelde ucuz oluyor. Ülkerin ürünleri özellikle çok uygun. Kendi şirketi olduğundan kar marjını düşük tutuyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam aslında kendi markası değil. ucuz bir fiyata anlaşma yapılmış AlfaNet ile galiba .
zeki1981 dedi: Şok un kendi marketleride genelde ucuz oluyor. Ülkerin ürünleri özellikle çok uygun. Kendi şirketi olduğundan kar marjını düşük tutuyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam aslında kendi markası değil. ucuz bir fiyata anlaşma yapılmış AlfaNet ile galiba .
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 25 Ocak 2023 #8 Archley dedi: Şaka mı gerçek mi? İnternet olanı diyor... Genişletmek için tıkla... Ben internet satış sayfası olarak yorumladım şaka değil.
Archley dedi: Şaka mı gerçek mi? İnternet olanı diyor... Genişletmek için tıkla... Ben internet satış sayfası olarak yorumladım şaka değil.
Connor01 Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 659 Çözümler 3 Yer New York Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :( 25 Ocak 2023 #9 General Skywalker dedi: Şok net şok marketin zaten hocam. Benzetme yapmış arkadaş. Genişletmek için tıkla... Alfa Telekom'un hocam.
General Skywalker dedi: Şok net şok marketin zaten hocam. Benzetme yapmış arkadaş. Genişletmek için tıkla... Alfa Telekom'un hocam.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 25 Ocak 2023 #10 Connor01 dedi: Hocam aslında kendi markası değil. Ucuz bir fiyata anlaşma yapılmış alfanet ile galiba. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ya ben normal ürün satışı olarak yorumladım. Böyle bir ISS'den bile haberim yok.
Connor01 dedi: Hocam aslında kendi markası değil. Ucuz bir fiyata anlaşma yapılmış alfanet ile galiba. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ya ben normal ürün satışı olarak yorumladım. Böyle bir ISS'den bile haberim yok.