Şok Paycell'e bakiye yüklemiyor

quidbersa

Femtopat
Daha fazla  
Bugün şok'tan Paycell kart aldım. Para yükleyeyim dedim ablaya sordum burada yüklenmiyor dedi. Diger şoka gittim yine aynı. Böyle böyle 5 tane şok gezdim madem para yükleyemiyosunuz ne diye satıyorsunuz ya da kasa kısmına kocaman bakiye yükleme yeri yazıyorsun? Ya da beni mi geçiştiriyorlar? Yapı Kredi'nin ATM'sine gittim banka kartı lazım dedi. Zaten Şok'ta Papara İninal de satılmıyor artık, ne yapacağım anlamadım.

Uğraşmıyorlar hocam şokta tanıdıgım vardi Tosla içinde aynı şeyi yapaıyorlardı sistem arızalı yalanını kullanıyordlardı tanıdıgım olan kisi bunlar yalan sadece ugrasmak istemiyorlar diyordu.

Bugün şok'tan Paycell kart aldım. Para yükleyeyim dedim ablaya sordum burada yüklenmiyor dedi. Diger şoka gittim yine aynı. Böyle böyle 5 tane şok gezdim madem para yükleyemiyosunuz ne diye satıyorsunuz ya da kasa kısmına kocaman bakiye yükleme yeri yazıyorsun? Ya da beni mi geçiştiriyorlar? Yapı Kredi'nin ATM'sine gittim banka kartı lazım dedi. Zaten şok'ta Papara ininal de satılmıyor artık, ne yapacağım anlamadım.

Hocam yakinlarda CarrefourSA veya PTT varsa orada deneyebilirsiniz sansinizi.

Hocam yakinlarda CarrefourSA veya PTT varsa orada deneyebilirsiniz sansinizi.
malesef suan gidemem yakınlarda yok

Uğraşmıyorlar hocam şokta tanıdıgım vardi Tosla içinde aynı şeyi yapaıyorlardı sistem arızalı yalanını kullanıyordlardı tanıdıgım olan kisi bunlar yalan sadece ugrasmak istemiyorlar diyordu.
şikayet falan edemem mi peki?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı