Emie Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.354 Makaleler 1 Çözümler 20 1 Şubat 2021 #11 Esperoja dedi: Ne zaman gelecekmiş? Genişletmek için tıkla... Sanırım 5 Şubat.
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 1 Şubat 2021 #12 PustiPowerV2 dedi: İyi bir fiyata geliyor. Alınabilir. Ben asıl kontrolcü alınabilir mi onu merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam, görsellerine baktığımda malzeme kalitesinin çok iyi olmadığını hissettiriyor, ayrıca Philips'in ürettiğini sanmam, marka basıp satıyordur. Tabii ki 60 TL olduğu için bunlar göz ardı edilebilir. Bana kalırsa alınabilir.
PustiPowerV2 dedi: İyi bir fiyata geliyor. Alınabilir. Ben asıl kontrolcü alınabilir mi onu merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam, görsellerine baktığımda malzeme kalitesinin çok iyi olmadığını hissettiriyor, ayrıca Philips'in ürettiğini sanmam, marka basıp satıyordur. Tabii ki 60 TL olduğu için bunlar göz ardı edilebilir. Bana kalırsa alınabilir.