Net olarak bir şey söyleyemeyeceğim. Bugün aldım, kurulumu 10-15 dakika sürdü. Biraz zorlandım fakat, iki kişiyle rahatlıkla kurulabilir. Şu anlık çok rahat. Önümüzdeki ay konuyu güncelleyip artılarını ve eksilerini söyleyeceğim. İyi akşamlar.
28 gün oldu. Genel olarak oldukça rahat bir koltuk bazı modellere nazaran bel ve boyun desteği puf değil sert. Bana göre sert olması daha iyi içine göçmüyor yaslanıldığı zaman.
Artılar
+ İş yaptığım ve oyun oynadığım için günde rahat 7-8 bazen 10 saatim bu koltukta geçiyor, oldukça rahat.
+ Bel ve boyun desteği işini hakkıyla yapıyor, eski koltuğuma göre bel ağrım tamamen ortadan kalktı.
+ 180 derece yatma özelliği mükemmel, tamamen yatırıp kullanmıyorum tabi fakat dizi, film izlerken yatırıp bacağımı uzatınca uyuya kaldığım oldu.
+ Tasarım olarak oldukça şık duruyor kırmızı ve siyah, benim odama tam oturdu.
Eksiler
- Ayakları plastik. Bunu eksilere yazdım çünkü metal ayak takıntısı olan insanlar var. Benlik hiçbir problem yok gayet sağlam. Sırf denemek için üzerinde tepindiğim oldu, hiç esneme yapmadı.
- En büyük eksisi kolumuzu koyduğumuz plastik yerler, uzun süre oturup oyun oynadığım zamanlar kalkınca dirseklerim bir süre ağrıyor.
Sadede gelecek olursak koltuk oldukça kaliteli ve parasını sonuna kadar hak ediyor.