Şok'a gelen Rampage koltuk alınır mı?

Meiru

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu Şok'a gelen koltuğu almayı düşünüyorum, ailemin odalar üzerinde planları var fakat benim masam ve koltuğumun bulunduğu bölüm yüzünden değiştirmelerine müsaade etmiyorum. Koltuk kırık gibi arkaya doğru yatıyor arkamda da baza olduğundan ölmüyorum birkaç yıldır böyle alıştım yani ama zararlı o kesin. XDrive'dan vs. koltuk alamam çünkü tek seferde o parayı veremem. Taksit fırsatı varken bu koltuğu düşündüm fakat forumdan bazı arkadaşlar kafamı karıştırdı. Net bir sonuca ihtiyacım var, fikirlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Foruma konu açtıysan kesin hayır cevabı alırsın. Bu foruma kaydolana kadar Rampage markası gözümde kalitesiz bir markaydı. Artık ölesiye nefret ediyorum. Bedava verseler almam. En kısa sürede otobüs kaldırıp Rampage genel merkezini basmayı düşünüyorum.

Hocam genellikle marketlere gelen böyle ürünler defolu oluyor aldığım çoğu ürün ayıplı çıktı önermem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…