Mustafa Yurtalan Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 410 Çözümler 3 Yer İstanbul Maltepe Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2020 #11 Fernando Muslera dedi: Kaliteli duruyor sadece. Ve '' kaliteli '' ile '' Rampage '' kelimeleri yan yana koyduğumuz zaman uyuşmuyor. Kaliteli olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Koltuğun kalitesizi mi olur kardeşim ekran kartı almıyorsun. Kumaşı veya Derisi güzelse sorun yoktur.
Fernando Muslera dedi: Kaliteli duruyor sadece. Ve '' kaliteli '' ile '' Rampage '' kelimeleri yan yana koyduğumuz zaman uyuşmuyor. Kaliteli olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Koltuğun kalitesizi mi olur kardeşim ekran kartı almıyorsun. Kumaşı veya Derisi güzelse sorun yoktur.
Deniz Alper Gürel Hectopat Katılım 20 Ocak 2016 Mesajlar 162 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #12 Aldım ve olanlar : Dosya Ekleri D8947397-7528-4EAD-B064-6FAD81B586B9.jpeg 151,6 KB · Görüntüleme: 94
Mustafa Yurtalan Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 410 Çözümler 3 Yer İstanbul Maltepe Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #13 Deniz Alper Gürel dedi: Aldım ve olanlar : Genişletmek için tıkla... Hocam umarım oturdunuz sırada olmamıştır. TAA adlı kanal incelemesini yapmıştı böyle bir şey beklemezdim.
Deniz Alper Gürel dedi: Aldım ve olanlar : Genişletmek için tıkla... Hocam umarım oturdunuz sırada olmamıştır. TAA adlı kanal incelemesini yapmıştı böyle bir şey beklemezdim.