ctoker749 Decapat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 815 23 Mart 2021 #11 BrnKrkz dedi: Anladım teşekkürler Genişletmek için tıkla... Hocam yeni parti paketlerde içinden dönüştürücü de çıkıyormuş bilginiz olsun.
BrnKrkz dedi: Anladım teşekkürler Genişletmek için tıkla... Hocam yeni parti paketlerde içinden dönüştürücü de çıkıyormuş bilginiz olsun.
UltraViolent Hectopat Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 795 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #12 BrnKrkz dedi: Fotoğraflarında usbde vardı.Sadece 3.5mm mi var.Öyleyse almayı düşünmüyorum Dönüştürücüyle uğraşmak istemiyorum Genişletmek için tıkla... Kanka içinde dönüştürücü var zaten.
BrnKrkz dedi: Fotoğraflarında usbde vardı.Sadece 3.5mm mi var.Öyleyse almayı düşünmüyorum Dönüştürücüyle uğraşmak istemiyorum Genişletmek için tıkla... Kanka içinde dönüştürücü var zaten.
B BrnKrkz Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.182 Çözümler 3 25 Mart 2021 #13 UltraViolent dedi: Kanka içinde dönüştürücü var zaten. Genişletmek için tıkla... Aynen aldım çıktı ve çok memnunum tam fiyat performans.
UltraViolent dedi: Kanka içinde dönüştürücü var zaten. Genişletmek için tıkla... Aynen aldım çıktı ve çok memnunum tam fiyat performans.