Sokağa çıkma kısıtlamasına dahil miyim?

Gannicuss

Femtopat
Daha fazla  
İyi akşamlar. Ben 4 Ocak 2001 doğumluyum. Son açıklanan kurallarda 1 Ocak 2001 sonrası doğanlara sokağa çıkma kısıtlaması getirilmişti. Ben 2 gün önce 20 yaşımı doldurdum. Şu an 1 Ocak 2001 sonrası doğduğum için kısıtlamalara dahil miyim, yoksa 20 yaşını doldurduğum için sokağa istediğim saatlerde çıkabilir miyim? Konu hakkında bilgi sahibi biri veya polis varsa yardımcı olabilirlerse çok memnun olurum şimdiden teşekkürler.

Dışarıdaki polislerin çoğu doğum tarihine bakmıyor. Ben de yasaktan sonra 20 olmuştum ilk zamanlarda sadece yaş soruyorlardı. Tabii büyük bir ilde yaşıyorsan bilemem. Ben küçük bir ilçede yaşıyorum haliyle polis de çok katı değil.

4 Ocak 2001'de doğmuşsunuz. Kurallarda 1 Ocak 2001 sonrası doğanlara sokağa çıkma yasağı var diyorsunuz. Gayet açık gibi...
Okuduğum yerde “1 Ocak 2001 sonrası doğan 20 yaş altı bireyler kısıtlamaya dahildir.” yazıyor. Benim anlamadığım nokta şu 20 yaşından büyüğüm ama 1 Ocak’tan sonra doğdum. Yukarıda eksik belirtmişim yoksa ben de yazdığımdan ne anlam çıktığının farkındayım.

Okuduğum yerde “1 Ocak 2001 sonrası doğan 20 yaş altı bireyler kısıtlamaya dahildir.” yazıyor. Benim anlamadığım nokta şu 20 yaşından büyüğüm ama 1 Ocak’tan sonra doğdum. Yukarıda eksik belirtmişim yoksa ben de yazdığımdan ne anlam çıktığının farkındayım.

Bir gelişme var mı? Ben de aynı şekildeyim. Bilgi alabildiniz mi bir yerden?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı