AhmeTBerk44 Centipat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3 28 Kasım 2020 #1 Öncelikle merhaba, sokağa çıkma yasağında sokağa çıktım ve polis geldi. GBT yaptıktan sonra ceza yazmadı fakat arkanızdan gelebilir dedi, sizce gelir mi?
Öncelikle merhaba, sokağa çıkma yasağında sokağa çıktım ve polis geldi. GBT yaptıktan sonra ceza yazmadı fakat arkanızdan gelebilir dedi, sizce gelir mi?
Mike_Wazowski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 3.398 Çözümler 15 Yer Düsseldorf 28 Kasım 2020 #2 Zaten yok mu? Hangi saatlerde çıktınız?
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 28 Kasım 2020 #3 Arkanızdan gelebilir ne demekmiş? Korkutmak için demiş gibi, benim bildiğim ceza yazdıklarında fiş kesiyorlar. Sen de mecbur kalmadığın sürece kurallara uy, keyfi iş yapmayın bu dönemde.
Arkanızdan gelebilir ne demekmiş? Korkutmak için demiş gibi, benim bildiğim ceza yazdıklarında fiş kesiyorlar. Sen de mecbur kalmadığın sürece kurallara uy, keyfi iş yapmayın bu dönemde.
AhmeTBerk44 Centipat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3 28 Kasım 2020 #4 Mike_Wazowski dedi: Zaten yok mu? Hangi saatlerde çıktınız? Genişletmek için tıkla... 1 Saat önce oldu. Jira dedi: Arkanızdan gelebilir ne demekmiş? Korkutmak için demiş gibi, benim bildiğim ceza yazdıklarında fiş kesiyorlar. Sen de mecbur kalmadığın sürece kurallara uy. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle düşünüyorum ama öyle dedi.
Mike_Wazowski dedi: Zaten yok mu? Hangi saatlerde çıktınız? Genişletmek için tıkla... 1 Saat önce oldu. Jira dedi: Arkanızdan gelebilir ne demekmiş? Korkutmak için demiş gibi, benim bildiğim ceza yazdıklarında fiş kesiyorlar. Sen de mecbur kalmadığın sürece kurallara uy. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle düşünüyorum ama öyle dedi.
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 29 Kasım 2020 #5 Eger ihtiyac disi ciktiysaniz umarim arkanizdan gelir o ceza. Bir ihtiyac oldugu icin ciktiysaniz ve polise soylediyseniz belki ceza kesmeyebilir.
Eger ihtiyac disi ciktiysaniz umarim arkanizdan gelir o ceza. Bir ihtiyac oldugu icin ciktiysaniz ve polise soylediyseniz belki ceza kesmeyebilir.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.295 Makaleler 110 Çözümler 121 29 Kasım 2020 #6 Yazmadıysa gelmez bence. @Jira nın dediği gibi korkutmak için demiştir bence.
Tircii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2017 Mesajlar 1.769 Makaleler 1 Çözümler 8 29 Kasım 2020 #8 Kuralları boşa koymuyorlar. Büyük bir ihtimal ceza yazmamıştır lütfen kurallara uyalım.
AhmeTBerk44 Centipat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3 29 Kasım 2020 #9 Tircii dedi: Kuralları boşa koymuyorlar. Büyük bir ihtimal ceza yazmamıştır lütfen kurallara uyalım. Genişletmek için tıkla... Yaptık bir hata teşekkürler.
Tircii dedi: Kuralları boşa koymuyorlar. Büyük bir ihtimal ceza yazmamıştır lütfen kurallara uyalım. Genişletmek için tıkla... Yaptık bir hata teşekkürler.
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.958 Makaleler 4 Çözümler 57 29 Kasım 2020 #10 Benzerini ben de yaşadım. Daha ilk dönemlerde çöp atmaya çıkmıştım anında yakaladı polis. Korkutmak için söylüyor onları. Zaten ceza verse fiş verir.
Benzerini ben de yaşadım. Daha ilk dönemlerde çöp atmaya çıkmıştım anında yakaladı polis. Korkutmak için söylüyor onları. Zaten ceza verse fiş verir.