eminilhan Megapat Katılım 6 Eylül 2015 Mesajlar 507 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2020 #2 Merhaba arkadaşlar, 20 yaş altı olduğum için sokağa çıkamıyorum fakat kısa süre içerisinde emniyete gidip şikayet açmam gerekiyor. Aradım 155'i ama online şikayette kapalı diyorlar. Sizce ne yapmalı bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?
Merhaba arkadaşlar, 20 yaş altı olduğum için sokağa çıkamıyorum fakat kısa süre içerisinde emniyete gidip şikayet açmam gerekiyor. Aradım 155'i ama online şikayette kapalı diyorlar. Sizce ne yapmalı bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?
Uğur Ç. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Ağustos 2013 Mesajlar 1.865 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endüstri Mühendisi 4 Nisan 2020 #3 Online şikayet yerine doğrudan operatöre durumunuzu anlatsanız. Belki bir ekip aracı ile probleminiz için emniyete gitmenizi sağlayabilirler.
Online şikayet yerine doğrudan operatöre durumunuzu anlatsanız. Belki bir ekip aracı ile probleminiz için emniyete gitmenizi sağlayabilirler.
eminilhan Megapat Katılım 6 Eylül 2015 Mesajlar 507 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2020 #4 Uğur Ç. dedi: Online şikayet yerine doğrudan operatöre durumunuzu anlatsanız. Belki bir ekip aracı ile probleminiz için emniyete gitmenizi sağlayabilirler. Genişletmek için tıkla... Aradım ama yardımcı olmadılar maalesef. Karakolu arayın dediler ama artık pazartesi deneyeceğim haftasonu bu işlemleri yapacaklarını sanmıyorum.
Uğur Ç. dedi: Online şikayet yerine doğrudan operatöre durumunuzu anlatsanız. Belki bir ekip aracı ile probleminiz için emniyete gitmenizi sağlayabilirler. Genişletmek için tıkla... Aradım ama yardımcı olmadılar maalesef. Karakolu arayın dediler ama artık pazartesi deneyeceğim haftasonu bu işlemleri yapacaklarını sanmıyorum.