Mustafa Yurtalan Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 410 Çözümler 3 Yer İstanbul Maltepe Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #1 Sokağa çıkma yasağı olan günlerde İnternet hızım aşırı düşük 24MB İnternetim 4MB oluyor evde kimse kulanmadığı halde. Yapabileceğim bir çözüm var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ocak 2021
Sokağa çıkma yasağı olan günlerde İnternet hızım aşırı düşük 24MB İnternetim 4MB oluyor evde kimse kulanmadığı halde. Yapabileceğim bir çözüm var mı?
mutsuzfiberdolabı Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 2.953 Makaleler 4 Çözümler 17 Yer Florida 1 Ocak 2021 #2 Mustafa Yurtalan dedi: Sokağa çıkma yasağı olan günlerde İnternet hızım aşırı düşük 24MB İnternetim 4MB oluyor evde kimse kulanmadığı halde. Yapabileceğim bir çözüm var mı? Genişletmek için tıkla... Herkes evde olduğundan ve internetlere yüklenildiğinden dolayı böyle.
Mustafa Yurtalan dedi: Sokağa çıkma yasağı olan günlerde İnternet hızım aşırı düşük 24MB İnternetim 4MB oluyor evde kimse kulanmadığı halde. Yapabileceğim bir çözüm var mı? Genişletmek için tıkla... Herkes evde olduğundan ve internetlere yüklenildiğinden dolayı böyle.
Lee Everett Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 1.792 Çözümler 14 1 Ocak 2021 #3 Bilgisayar kullanıyorsan Ethernet kablosu ile bağlanabilir veya kablosuz olarak giriyorsan modemi yanına yaklaştırabilirsin. Modem kötüyse zaten yavaş olur ama bir de herkesin evde olmasıyla iyice yavaş oluyor.
Bilgisayar kullanıyorsan Ethernet kablosu ile bağlanabilir veya kablosuz olarak giriyorsan modemi yanına yaklaştırabilirsin. Modem kötüyse zaten yavaş olur ama bir de herkesin evde olmasıyla iyice yavaş oluyor.
Talha murat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.157 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer BURSA 1 Ocak 2021 #4 Mustafa Yurtalan dedi: Sokağa çıkma yasağı olan günlerde İnternet hızım aşırı düşük 24MB İnternetim 4MB oluyor evde kimse kulanmadığı halde. Yapabileceğim bir çözüm var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef VDSL ve ADSL'lerde durum böyle fiberler takır tukur
Mustafa Yurtalan dedi: Sokağa çıkma yasağı olan günlerde İnternet hızım aşırı düşük 24MB İnternetim 4MB oluyor evde kimse kulanmadığı halde. Yapabileceğim bir çözüm var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef VDSL ve ADSL'lerde durum böyle fiberler takır tukur
SwishTTT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 3.262 Çözümler 5 Yer Karolinska University Hospital, Solna, İsveç Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2021 #5 Bende halen aynı arkadaş bende neden düşmüyor çözemedim .