Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.665 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #1 Dostlar sokak butikten alışveriş yapan var mı? Fiyatlar bayağı ucuz geldi. Bir şans vermek istiyorum. Güvenilir mi? Ve kaliteli mi? www.sokakbutik.com Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ocak 2023
Dostlar sokak butikten alışveriş yapan var mı? Fiyatlar bayağı ucuz geldi. Bir şans vermek istiyorum. Güvenilir mi? Ve kaliteli mi? www.sokakbutik.com
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.768 Makaleler 4 Çözümler 10 15 Ocak 2023 #2 Zerolite dedi: Dostlar sokak butikten alışveriş yapan var mı? Fiyatlar bayağı ucuz geldi. Bir şans vermek istiyorum. Güvenilir mi? Ve kaliteli mi? www.sokakbutik.com Genişletmek için tıkla... Kumaş kalitesi çok kötü almadım ama tekstilci olarak bu fiyata öyle ürünler olmayacağını biliyorum.
Zerolite dedi: Dostlar sokak butikten alışveriş yapan var mı? Fiyatlar bayağı ucuz geldi. Bir şans vermek istiyorum. Güvenilir mi? Ve kaliteli mi? www.sokakbutik.com Genişletmek için tıkla... Kumaş kalitesi çok kötü almadım ama tekstilci olarak bu fiyata öyle ürünler olmayacağını biliyorum.
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.665 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #3 emirhans11 dedi: Kumaş kalitesi çok kötü almadım ama tekstilci olarak bu fiyata öyle ürünler olmayacağını biliyorum. Genişletmek için tıkla... Fiyatından ötürü bir şans vermek istiyorum zaten, merak ettim açıkçası.
emirhans11 dedi: Kumaş kalitesi çok kötü almadım ama tekstilci olarak bu fiyata öyle ürünler olmayacağını biliyorum. Genişletmek için tıkla... Fiyatından ötürü bir şans vermek istiyorum zaten, merak ettim açıkçası.
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.768 Makaleler 4 Çözümler 10 15 Ocak 2023 #4 Zerolite dedi: Fiyatından ötürü bir şans vermek istiyorum zaten, merak ettim açıkçası. Genişletmek için tıkla... Kardeşim eğer çok bir bütçen yoksa kıyafet için alabilirsin ama varsa modele aldanıp alma.
Zerolite dedi: Fiyatından ötürü bir şans vermek istiyorum zaten, merak ettim açıkçası. Genişletmek için tıkla... Kardeşim eğer çok bir bütçen yoksa kıyafet için alabilirsin ama varsa modele aldanıp alma.
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.665 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #5 emirhans11 dedi: Kardeşim eğer çok bir bütçen yoksa kıyafet için alabilirsin ama varsa modele aldanıp alma. Genişletmek için tıkla... Deneme yanılma yapacağım hocam, site güvenliyse sorun yok. Bütçem var ama bu tarz sitelerden güzel parçalarda çıkabiliyor.
emirhans11 dedi: Kardeşim eğer çok bir bütçen yoksa kıyafet için alabilirsin ama varsa modele aldanıp alma. Genişletmek için tıkla... Deneme yanılma yapacağım hocam, site güvenliyse sorun yok. Bütçem var ama bu tarz sitelerden güzel parçalarda çıkabiliyor.