Sokak düğünü şikayet edilebilir mi?

YigiTZ0

Kilopat
Makaleler
8
Merhaba. 1.5 saattir sokakta Kürt'ler saçma sapan kürtçe müzikler açmış düğün yapıyorlar. Ailecek rahatsız oluyoruz. Bunları 112'ye şikayet edebilir miyiz?

İzin alıp orada yapıyorlarsa edemeyebilirsiniz. Ama kimsenin kimseyi rahatsız etme hakkı yok tabii ki. Bence etmeyin dayanılacak bir şeyse. Ama yok dayanamıyorum derseniz siz bilirsiniz.

İzin alıp orada yapıyorlarsa edemeyebilirsiniz. Ama kimsenin kimseyi rahatsız etme hakkı yok tabii ki. Bence etmeyin dayanılacak bir şeyse. Ama yok dayanamıyorum derseniz siz bilirsiniz.
Hocam evin içine resmen evde bir hoparlorde çalmış kadar ses giriyor. Fakat silah falan yok sanırım.

Merhaba. 1.5 saattir sokakta Kürt'ler saçma sapan kürtçe müzikler açmış düğün yapıyorlar. Ailecek rahatsız oluyoruz. Bunları 112'ye şikayet edebilir miyiz?
Bırakın ya ister Kürtçe söylesin şarkısını ister başka dilde. Sanki her gün mü düğün var sokağınızda. Yarında senin bir kutlaman olur sizde yaparsınız birşeyler. Hele hele Kürtçeye bağlamak bence olmamış. Bu arada ben Kürt değilim Türküm!

Hocam evin içine resmen evde bir hoparlorde çalmış kadar ses giriyor. Fakat silah falan yok sanırım.

Edebilirsiniz. Komşusunun düğününden çıkan ve yerel âdete göre aşırı derecede olan gürül- tüden rahatsız olan kişi, medeni kanunumuzun 730'uncu maddesi uyarınca [s.371] düğüne son verilmesi ve gürültü nedeniyle uğradığı zararın giderilmesi için dava açabilir.

Benim fikrimce etmeyin ama yine siz bilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şunu dene belki olumlu sonuç alırsın ayrıca videoya çekip buraya atmayı da unutma!

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı