Sokak hayvanlarını besleyen kadın mı yoksa site yöneticisi mi haklı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
1
Yer
Kocaeli gölcük
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD
Meslek
Öğrenci
Sitemde sokak hayvanlarını aylardır besleyen bir kadın var. Trafonun yanına su ve mama bırakıyor her sabah ve akşam. Sitede çok fazla yavru kedi, köpek, yavru köpek vs. var. Bugün site yöneticisi geldi kavga ettiler buraya bırakamazsın diye. Sizce kim haklı? Her 2 taraf da haklı gibi geliyor bana.

Site içerisinde hayvanlardan korkan ya da alerjisi olanlar olabilir. Site içerisine sokak hayvanlarının girmesi güvenlik ya da kapıcılara da ekstra yük oluşturabilir. Ancak havanın soğuk olduğu ya da hayvanlar için uygunsuz koşullar olduğu zaman alınabilir sonuçta yaratık değiliz.

Kimin haklı olduğuna tam karar veremedim ama site yöneticisinin vicdansız olduğu kesin.

Aga site gibi toplu yaşam yerlerinde çok fazla çocuk olur. Hayvanların olmasını istememeleri gayet doğal. Binaya girme ihtimalleri, tuvaletlerini yapmaları. Bir ihtimal saldırma ihtimalleri var. Çocukların korkması gibi şeyler de var.

Yani yardım etmesin demezlerde dışarıda bir yere koy derler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…