Sokak hayvanlarını besleyen kadın mı yoksa site yöneticisi mi haklı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Site yöneticisi haklı. O kadının mümkünse sitenin dışında köpekleri, kedileri beslemesi daha doğru olur. Sitede normal olarak rahatsız olanlar, korkanlar olabilir. Ayrıca bu hayvanlar yediklerini aynı şekilde çıkartıyorlar da. Site yöneticisinin de yapması gereken kadını uyarmak zaten. İki taraf da medeni ve akıllı insanlarsa kolay şekilde bulurlar orta yolu.
 
Benim, tüyünü tanımadığım kedilere alerjim var türünü tanımadığım derken evde olan kedime karşı bağışıklığım var fakat sokak kedisine veya köpeğine yok. Gelelim bu meseleye alerjisi olan birinin gözünden bakmaya kesinlikle açık şekilde yönetici haklı, alerjileri hafife almayın yıllardır 1 kere tanımadığım bir kediyle aynı odada kaldım yıllardır onun sorununu yaşıyorum ki benden daha ağrıları var. Lütfen hayvan sevgisinin yanına bir de insan sevgisi ekleyin. (Evimde yaklaşık 7 yıldır 50ye yakın kedi besledim hiç biri cins değildi olsa bile kaybolmuştu ve sahibini bulamamıştık hayvanları severim yani)
 
Sabah 04:00'da ultra lüks ses sistemime son sesi versem apartman/ site ayağa kalkar ve benden şikayetçi olur öyle değil mi? Aynı şey işte... Hayvanseverleri empatiye davet ediyorum.
 

Yönetici engellemese kadın onunla muhatap olmazdı.
 
Sitedeki diğer insanların görüşlerini, endişelerini hiçe sayarak bu işe girişmesi akılsızca ve saygısızca. Yarın öbür gün oradan birinin başına bir şey gelirse sorumlusu bizzat kendisidir.
 
Sokaklarda kedi-köpek kalmadığında görecekleriniz şimdiden beter olsun.
Sokakta kedi-köpek kalmamasıyla ne alakası var konunun? Sitenin dışına koyamıyor mu yem ve suyu? Sitede kediden, köpekten korkan insanlar yok mu?
 
Sitenin içi kedi barınağı değildir. Yönetici yerinde olsam ya kadının evine almasını söylerdim almıyorsa belediyeyi çağırıp toplatırdım.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…