Geçerli bir argümanınız yok, bunu siz de biz de gayet iyi biliyoruz. Olmadığı için de konuyu her zaman olduğu gibi farklı yerlere çekiyorsunuz. Konuyu saptırmakta üstünüze tanımam... Ekşi Sözlük'te
köpektapar kişilik bozukluğu gibi başlıklar açılınca da kızıyorsunuz bu arada başlıktaki çirkin ifadeleri savunmuyorum. Bu anlamsız kavganın bir sebebi varsa onlar da sözde hayvanseverlerin agresif davranışlarından kaynaklanıyor. Özet: apartman/site gibi ortak yaşam alanlarında kimse sizin kedi, köpeğinizi çekmek zorunda değil. Ayrıca, hayvanlar sadece kedi ve köpekten oluşmuyor. Örneğin, denizde yaşayan canlılar da var. Hani rakı sofranıza meze olan "canlardan" bahsediyorum.
Neden aranızdan birileri bir levreği, çipurayı, kalkanı, ıstakozu, ahtapotu savunmuyor? Neden aranızdan birileri bu hayvanların haklarını aramıyor? Buyurunuz? Cins köpeğiyle güzelim bir sahilde rakı ve mangal yaptıktan sonra çöplerini sahile bırakan hayvanseverler neden doğayı da düşünmez? Samimiyet, samimiyet, samimiyet... Bu gereksiz kavganın asıl sebebi bu bence. Ayrıca, insanları rahatsız etmek gibi bir hakkınız yok. Bilin istedim.