O Oyun seven adam Centipat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #1 Bugün bir yere giderken bir sokak köpeğin beni takip ettiğin gördüm. Bir şekilde izimi kaybettirdim. Sizce beni neden takip etti? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Nisan 2023
Bugün bir yere giderken bir sokak köpeğin beni takip ettiğin gördüm. Bir şekilde izimi kaybettirdim. Sizce beni neden takip etti?
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 7.975 Makaleler 4 Çözümler 20 18 Nisan 2023 #2 Yemek veya sevgi. Seni köşeye sıkıştırıp sökül telefonu cüzdanı diyecek hali yok kendine insan diyerek gezinen canlılar gibi.
Yemek veya sevgi. Seni köşeye sıkıştırıp sökül telefonu cüzdanı diyecek hali yok kendine insan diyerek gezinen canlılar gibi.
joshamwerk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 3.085 Çözümler 38 Yer Londra 18 Nisan 2023 #3 Oyun seven adam dedi: Bugün bir yere giderken bir sokak köpeğin beni takip ettiğin gördüm. Bir şekilde izimi kaybettirdim. Sizce beni neden takip etti? Genişletmek için tıkla... Oyun istiyor abisi.
Oyun seven adam dedi: Bugün bir yere giderken bir sokak köpeğin beni takip ettiğin gördüm. Bir şekilde izimi kaybettirdim. Sizce beni neden takip etti? Genişletmek için tıkla... Oyun istiyor abisi.