Sokak Köpekleri Nasıl İhbar Edilir?

kunduzbey

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde yaşıyorum. Sokağımızdaki başıboş köpekler neredeyse her gün birilerini kovalıyor (beni de kovaladı). Nasıl ve kime ihbar ederim?

En kısa zamanda ileteceğim. Aslında suçlu olanlar köpekler değil. Irkçılık yapmak istemiyorum ama bu sene mahalleye taşınan doğu kökenlilerin çocukları bu köpekleri kışkırtıyor sonra kaçıyor. Önceden de bu köpekler vardı ama neredeyse hiç olay çıkmıyordu.

Irkçılık değil gerçekler bunlar, mal ortada. Sokakta görünce bir kekolara bakıyorum bir de köpeklere. Hangisi gerçek köpek kestiremiyorum. Bahsettiğiniz gibi bir mahallede büyüdüm. Kimse hümanistlik yapmasın. Seni en iyi ben anlarım.

Belediye bakar.

Ya bunlara belediye bakmıyor, sonra psikilojik rahatsızlığı olan birisi kalkıp etin içine zehir koyup köpeklere veriyor.

Burada belediye suçlu. O köpekler size zarar verirse, doğal olarak sizde kendinizi savunma içgüdüsü ile ona zarar vereceksin. Sonra al başına bela. "HAYVAN DÜŞMANI."

Son düzenleyen: Moderatör:
Son 3-4 yıl içinde iyi insanlar maddi durumu iyi olduğu için taşındı buralardan. Eskiden çok iyi bir mahalle idik. İyi insanların yerine bu kekolar geldi. Keşke imkanımız olsa da biz de taşınsak.
Belediyeye haber verirsen bir kaç gün sonra kuytu yerlerde cesetlerini bulabilirsin.
Maalesef ama başka küçük çocukların üstüne atlamışlar. Onların canı da önemli.

Bizim burada'da var önemli olan kaçmamak kaçmayınca üzerine atlamıyorlar. Beni bir kere kovaladılar 6 köpek sonra kaçarken düştüm, bağırdım çağırdım kaçtılar belki kaçmasam öldürecektiler o gün bugündür kaçmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…