Sokak köpekleri nereye şikayet edilebilir?

Sana soralım hapiste işkence mi istersin yoksa ölmek mi?
Boşa yanıtlıyorsun. Sorunun kökünde hata var zaten. İnsan ile hayvanı bir tutup aynı soruyu iki farklı canlı için sormak saçmalık. O zaman ben de bitkiyle insan ihtiyacını karşılaştırayım nasılsa ikisi de canlı değil mi? Bitki ışık ve biraz suyla yaşıyor kardeşim ne o öyle eğlenme ihtiyacı falan ne gereksiz şeyler öyle.

Sanırım akşam eve dönerken hiç aksiyonlu bir kovalama sahnesi yaşamadınız, insan çok sinirleniyor ve geriliyor çünkü o anlarda.

Belediyeye şikayetinizden karşılık gelmediyse daha üst makamlara şikayetinizi mutlaka iletin. Son çıkan sokak hayvanları yasasında bu gibi durumlarda önlem almayan belediyelere yaptırım uygulanıyor.

Forumda ki it taparların sözüne de fazla kulak asmayın şikayetinizi mutlaka yapın. Sokakta yürürken evcil kurtlarla uğraşmak zorunda değiliz sizin sağlığınızdan önemli değil, saygılar.

O barınaklarda mutlu mutlu yaşarlar artık değil mi? Barınaklar da çok donanımlı zaten görüyoruz.

Evet.

Başka il ya da ilçede bir barınağa transfer edilebilirler.

Futbolcumu bu acaba hayvan.

Onlar bazen yemek içinde gelebiliyorlar saldıracak gibilerse o zaman koşmayın koşarsanız saldırıya geçebilirler ve bizde şikayetçiyiz bir kez bende yaşadım aşırı korktum.

Zaten hepsi de insanların onlara karşı tutumundan veya açlıktan dolayı böyleler gennelikle.

Evet çok haklısın ama bazen o kadar üst makamlara gidemeyiz

Evet.

Futbolcumu bu acaba hayvan.

Zaten hepsi de insanların onlara karşı tutumundan veya açlıktan dolayı böyleler gennelikle.
Evet ama kuduzlu köpekler aşırı riskli

Şimdi bak mucittincim ben hayvanları gerçekten severim ancak köpeklerin popülasyonu çok ciddi şekilde artmaya başladı bende karşıyım normalde uyutulmasına ancak başka bir yöntem yok beslesek besleyemeyiz devlette besleyemez onca köpek sahiplendirilemez barınaklara kapatılamaz kısırlaştırma yapıyorlar ancak hangi birini kısırlaştıracak ben başka çözüm olmadığı için uyutulmasını istiyorum işkence ederek değil ama başka şekilde hızlı olacak şekilde. Ha bu arada hayvanlarla insanları bir tutma aynı şey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…