Sokakta altyapı var, binada yok

Makaleler
1
Arkadaşlar selam. Taşındığım sokakta hatta yan bitişiğimdeki binalarda VDSL de olsa bir altyapı olmasına rağmen benim binamda altyapı yok gözüküyor. Sanırsam binada ankastre kutusu yok. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Superbox gibi hizmetler var fakat kota benim çok sıkıntı, kota olmasın dersen de fiyatı aşırı saçma seviyelere çıkıyor.

Kardeşim aynı olay bizde de var. Ben superbox almak zorunda kaldım. Benim bulunduğum bölgede internet çok yavaş ve genelde de superbox ın iyi hizmet veremediğini duydum yani tavsiye etmiyorum. Ama hız sıkıntı değil diyorsan ben 150 gb lık paketle 1 ay boyunca valorant oynuyorum ama bitmiyor üstüne 80 gb kalıyor, tabi ki sizin hane sayısını kaç kişidir onu bilenem. Başka çözüm yolu bilmiyorum..

Kardeşim aynı olay bizde de var. Ben superbox almak zorunda kaldım. Benim bulunduğum bölgede internet çok yavaş ve genelde de iyi hizmet veremediğini duydum yani tavsiye etmiyorum. Ama hız sıkıntı değil diyorsan ben 150 gb lık paketle 1 ay boyunca valorant oynuyorum ama bitmiyor üstüne 80 gb kalıyor, tabi ki sizin hane sayısını kaç kişidir onu bilenem. Başka çözüm yolu bilmiyorum..
Superbox'u son ama son çare olarak kullanacağım çünkü ben tek başıma bile ayda 400-500 GB kullanım yapıyorum. Anlattıkların için sağ ol.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı