M marlobaba Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #1 İşlemci i5 11400f 2.6 Bilgisayarımda işlemci stok fan dahil 5 fan var. Önde 3, arka da 1 ve stok. Diğer fanlar sorunsuz çalışmasına rağmen stok fanım çalışmıyor. Fanın kablosu SYS Fan'a takılı ve yanında bir de CPU fan yeri var nedeni ne? Son düzenleme: 6 Ekim 2024
Bilgisayarımda işlemci stok fan dahil 5 fan var. Önde 3, arka da 1 ve stok. Diğer fanlar sorunsuz çalışmasına rağmen stok fanım çalışmıyor. Fanın kablosu SYS Fan'a takılı ve yanında bir de CPU fan yeri var nedeni ne?
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.362 Makaleler 2 Çözümler 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 6 Ekim 2024 #2 Soket fan dediğiniz işlemci stok fanı mı? Eğer öyleyse onu CPU fan soketine takacaksınız. Artı 0 Eksi
KS KS M marlobaba Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #3 imnotagamer dedi: Soket fan dediğiniz işlemci stok fanı mı? Eğer öyleyse onu CPU fan soketine takacaksınız. Genişletmek için tıkla... Evet onu kast ettim. CPU fan soketine taktıktan sonra BIOS'tan bir işlem yapmam gerekiyor mu? Artı 0 Eksi
imnotagamer dedi: Soket fan dediğiniz işlemci stok fanı mı? Eğer öyleyse onu CPU fan soketine takacaksınız. Genişletmek için tıkla... Evet onu kast ettim. CPU fan soketine taktıktan sonra BIOS'tan bir işlem yapmam gerekiyor mu?
Lexaaa Decapat Katılım 21 Mart 2023 Mesajlar 838 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #4 CPU fan takman gerekli. marlobaba dedi: Evet onu kast ettim. CPU fan soketine taktıktan sonra BIOS'tan bir işlem yapmam gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Gerek miyor. Artı 0 Eksi
CPU fan takman gerekli. marlobaba dedi: Evet onu kast ettim. CPU fan soketine taktıktan sonra BIOS'tan bir işlem yapmam gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Gerek miyor.
KS KS M marlobaba Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #5 Lexaaa dedi: CPU fan takman gerekli. Gerek miyor. Genişletmek için tıkla... 98-99 derecelerde gösteriyordu ama kasa da bir sıcaklık yoktu. Artı 0 Eksi
Lexaaa dedi: CPU fan takman gerekli. Gerek miyor. Genişletmek için tıkla... 98-99 derecelerde gösteriyordu ama kasa da bir sıcaklık yoktu.
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.362 Makaleler 2 Çözümler 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 6 Ekim 2024 #6 marlobaba dedi: Evet onu kast ettim. CPU fan soketine taktıktan sonra BIOS'tan bir işlem yapmam gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Varsayılan ayarlarda çalışır, genelde soğutma için yeterli olur. Yetersiz olduğu durumda agresif çalışması için işlem yapabilirsiniz Bios'tan. Artı 0 Eksi
marlobaba dedi: Evet onu kast ettim. CPU fan soketine taktıktan sonra BIOS'tan bir işlem yapmam gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Varsayılan ayarlarda çalışır, genelde soğutma için yeterli olur. Yetersiz olduğu durumda agresif çalışması için işlem yapabilirsiniz Bios'tan.
Lexaaa Decapat Katılım 21 Mart 2023 Mesajlar 838 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #7 marlobaba dedi: 98-99 derecelerde gösteriyordu ama kasa da bir sıcaklık yoktu. Genişletmek için tıkla... Fan tam yerine oturtun mu? Artı 0 Eksi
marlobaba dedi: 98-99 derecelerde gösteriyordu ama kasa da bir sıcaklık yoktu. Genişletmek için tıkla... Fan tam yerine oturtun mu?
KS KS M marlobaba Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #8 Lexaaa dedi: Fan tam yerine oturtun mu? Genişletmek için tıkla... Hiç dokunmadim garantisi var camı açsam iptal olur mu? CPU fan soketine taktım. Kasanın içine baktığımda dönmüyor ama Control panel de çalışıyor gözüküyor. RPM 3200 sıcaklık 90+ Artı 0 Eksi
Lexaaa dedi: Fan tam yerine oturtun mu? Genişletmek için tıkla... Hiç dokunmadim garantisi var camı açsam iptal olur mu? CPU fan soketine taktım. Kasanın içine baktığımda dönmüyor ama Control panel de çalışıyor gözüküyor. RPM 3200 sıcaklık 90+
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.362 Makaleler 2 Çözümler 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 6 Ekim 2024 #9 @marlobaba Fanda arıza var muhtemelen eğer dönmüyorsa. Dolayısıyla o sıcaklıklara çıkması normal. Artı 0 Eksi
KS KS M marlobaba Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #10 imnotagamer dedi: @marlobaba fanda arıza var muhtemelen eğer dönmüyorsa. Dolayısıyla o sıcaklıklara çıkması normal. Genişletmek için tıkla... Control panel de çalışıyor gösteriyor ama? Anlamadım. Artı 0 Eksi
imnotagamer dedi: @marlobaba fanda arıza var muhtemelen eğer dönmüyorsa. Dolayısıyla o sıcaklıklara çıkması normal. Genişletmek için tıkla... Control panel de çalışıyor gösteriyor ama? Anlamadım.