Şok'ta 18 yaş altına Paycell, ininal, Tosla vermiyor

Lethium6161

Hectopat
Arkadaşlar neden yahu?(!) niye vermiyorlar? Bu kartlar 18 yaş altında alınamıyor mu?

İnternetten sipariş verebilirsiniz alternatif olarak, uğraşmayın boşuna öyle yerlerle.

Son düzenleme:
Hocam ilçede ki bütün ŞOK'lara gittim ve "18 yaş altına vermiyoruz" diyorlar. Nedenini sorunca "Baş müdür yasakladı" diyorlar.

Hocam ilçede ki bütün ŞOK'lara gittim ve "18 yaş altına vermiyoruz" diyorlar. Nedenini sorunca "Baş müdür yasakladı" diyorlar.
Hocam internetten alabilirsiniz ? Veya farklı bir satış noktasından ?

Hocam ilçede ki bütün şok'lara gittim ve "18 yaş altına vermiyoruz" diyorlar. Nedenini sorunca "baş müdür yasakladı" diyorlar.

Kart zaten 13 yaşından büyükler için çıkarılmış kullanışlı bir kart daha dün Turkcell için 80 TL yükledim paket yükledim telefona.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam internetten alabilirsiniz ? Veya farklı bir satış noktasından ?
İnternetten alacağım fakat evde akşama kadar kimse yok. Ben 5-6 gibi geliyorum eve. Zaten evde olsam Papara sipariş edeceğim.
Kart zaten 13 yaşından büyükler için çıkarılmış kullanışlı bir kart daha dün Turkcell için 80 TL yükledim paket yükledim telefona.
Vermiyorlar hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…