Şok'ta çalışılır mı?

Yer
Saratov
Şok'ta çalışılır mı? Boş durmamak maksadıyla çalışayım diyorum. Bimdekiler 30-35 bin TL alıyorlarmış, 7.5 saate haftalık izinleri var mı bilmiyorum, öyle diyorlardı. Bu üç harflileri seçmemin sebebi eve yakın olandan ama sürgün olayı da var diye biliyorum, başka şubeye de atıyorlardı herhalde. Üç harflide çalışanlar var mı aramızda?

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: wtx
1-2 ay gireceksen dayanırsın.

Ben çalışmadım fakat tanıdığım biri BİM’de çalışmıştı. Ancak sadece bir hafta dayanabildi şeflerinin uyguladığı mobbing nedeniyle tartışma yaşayıp işten ayrıldı. Ayrıca işin genel olarak ağır olduğunu, özellikle bayanlar için zorlayıcı olduğunu söylüyordu.

PC almak için para biriktiriyorsan 2 ay idare edilir. Hadi metanetli ol maks 3 ay. Onun disinda idare edilmesi pek mümkün değil.

Malum marketler arasında kurumsallıktan en uzak marketler bildiğim kadarıyla şok ve a101 ler. Mesai arkadaşların iyi olursa dayanırsın ama kötüyse fazla dayanmazsın. Gir dene olmazsa çıkarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…