Şok'ta satılan Papara kart ile sipariş verilen arasında fark var mı?

ms_mob1us

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, şok'ta satılan Papara ön ödemeli kart ile sipariş verilen kartın arasında fark var mı? Ön ödemeli kart ile temassız ödeme, ATM'den para yatırma veya çekme, uygulama ile para gönderme, cashback özelliklerinden faydalanma gibi şeyler var mı?

Merhaba, şok'ta satılan Papara ön ödemeli kart ile sipariş verilen kartın arasında fark var mı? Ön ödemeli kart ile temassız ödeme, ATM'den para yatırma veya çekme, uygulama ile para gönderme, cashback özelliklerinden faydalanma gibi şeyler var mı?

Sipariş ettiğin kendi adına sözleşmeli kart olarak geliyor genelde. Yani kart üzerinde ismin vs oluyor. Ama diğer normal herkesin kullanabileceği kart denebilir.

Black Card bedava söyleyebiliyorsun uygulmadan para falan ödemiyorsunuz ben ilk hesabı açtığımda söylemistim.

İki yerden alacağın herhangi bir renkteki Papara Card'da tamamen aynı özellik ve işlevlere sahiptir. Ancak ATM'den para çekme, para gönderme, Cashback gibi bazı şeyleri kullanabilmek için doğrulanmış hesap tipine sahip olmalısın. Doğrulanmış hesap içinde herhangi bir karta ihtiyacın yok, sadece Papara hesabını kimlik bilgilerinle birlikte doğrulaman yeterlidir (18 yaş altıysan veli izninede ihtiyacın var).

Black Card bedava söyleyebiliyorsun uygulmadan para falan ödemiyorsunuz ben ilk hesabı açtığımda söylemistim.

16 yaşındayım onu alabilmek için veli onayı gerekiyor o yüzden sipariş edemem.

İki yerden alacağın herhangi bir renkteki Papara Card'da tamamen aynı özellik ve işlevlere sahiptir. Ancak ATM'den para çekme, para gönderme, cashback gibi bazı şeyleri kullanabilmek için doğrulanmış hesap tipine sahip olmalısın. Doğrulanmış hesap içinde herhangi bir karta ihtiyacın yok, sadece Papara hesabını kimlik bilgilerinle birlikte doğrulaman yeterlidir (18 yaş altıysan veli izninede ihtiyacın var).

16 yaşındayım o zaman almamın bir anlamı yok ATM'den para yatırma çekme cashback yok.

16 yaşındayım onu alabilmek için veli onayı gerekiyor o yüzden sipariş edemem.

16 yaşındayım o zaman almamın bir anlamı yok ATM'den para yatırma çekme cashback yok.

Öncelikle üstteki mesajınıza yanıt vereyim, Black yani siyah renkteki kartı sadece uygulamadan değil, anlaşmalı satış noktalarından da alabilirsin ancak dediğim gibi belirttiğin özellikler için doğrulanmış hesap tipine ihtiyacın var.

16 yaşında olsanda doğrulanmış hesaba geçiş yapabilirsin. Tabii öncelikle Papara kullanımın için velinden izin almış olman gerekli. Velin izin veriyorsa NFC destekli bir cihaz üzerinden fotoğraflı yeni kimlik kartınla beraber hesabını doğrulayıp veline kullanım izni için bildirim göndertebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı