M mehmetickalu Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2020 #71 furkantc dedi: ışık süzmesi yada ölü pixel sorunu çok var diyorlar ama bilemedim şikayet var a bakınca baya soğudum Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum benimkinde bir sıkıntı yok.
furkantc dedi: ışık süzmesi yada ölü pixel sorunu çok var diyorlar ama bilemedim şikayet var a bakınca baya soğudum Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum benimkinde bir sıkıntı yok.
yusufziya0 Femtopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 4 25 Mart 2021 #72 Ben bu monitörü 2 yıldır kullanıyorum hiçbir sıkıntı çıkmadı ben aldığım zaman panel tipi TNdi ama şuanda IPS panel türü
Ben bu monitörü 2 yıldır kullanıyorum hiçbir sıkıntı çıkmadı ben aldığım zaman panel tipi TNdi ama şuanda IPS panel türü
M mehmetickalu Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #73 yusufziya0 dedi: Ben bu monitörü 2 yıldır kullanıyorum hiçbir sıkıntı çıkmadı ben aldığım zaman panel tipi TNdi ama şuanda IPS panel türü Genişletmek için tıkla... 5 ay oldu kullanıyorum çok iyi hiç bir sıkıntısı yok sadece aşırı yüksek fiyattan aldım ona üzülüyorum.
yusufziya0 dedi: Ben bu monitörü 2 yıldır kullanıyorum hiçbir sıkıntı çıkmadı ben aldığım zaman panel tipi TNdi ama şuanda IPS panel türü Genişletmek için tıkla... 5 ay oldu kullanıyorum çok iyi hiç bir sıkıntısı yok sadece aşırı yüksek fiyattan aldım ona üzülüyorum.