özgün deniz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Aralık 2017 Mesajlar 2.525 Makaleler 1 Çözümler 34 5 Şubat 2021 #11 Dark Lord Vader dedi: Bilmiyorum ben bu gamepadi sonradan aldım. Genişletmek için tıkla... Marka model?
Dark Lord Vader dedi: Bilmiyorum ben bu gamepadi sonradan aldım. Genişletmek için tıkla... Marka model?
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.650 Makaleler 13 Çözümler 19 5 Şubat 2021 #12 O sadece Dualsense'e ait diye biliyorum.
Sapphire1525 Kilopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 5.002 Makaleler 4 Çözümler 20 5 Şubat 2021 #13 Gamepad modeli Philips spl9405 çift titreşimli, şimdi internetten baktım. Driverlerı bulamadım ama.
T3tracon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.174 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #14 Hocam analoglar nasıl çalışıyor? FPS oyunlarında tercih edilir mi? Xbox 360 Controller Emulator Şu emulatoru deneyebilirsiniz.
Hocam analoglar nasıl çalışıyor? FPS oyunlarında tercih edilir mi? Xbox 360 Controller Emulator Şu emulatoru deneyebilirsiniz.
kcg Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 2.564 Çözümler 7 5 Şubat 2021 #15 Salih METİN dedi: O sadece Dualsense'e ait diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 20 yıllık özellik hocam.
Salih METİN dedi: O sadece Dualsense'e ait diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 20 yıllık özellik hocam.
H hsnglc Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 188 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #16 philips SPL9405 fehmi_ns dedi: Ürünü tahmin ediyoruz galiba. Genişletmek için tıkla... Driver falan yok baktım ama bulamadım. Aygıt ve yazıcılardan baktıgımda hiçbir ayar sekmesi çıkmıyor. T3tracon dedi: Hocam analoglar nasıl çalışıyor? FPS oyunlarında tercih edilir mi? Xbox 360 Controller Emulator şu emulatoru deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yani ben pes oynamak için aldım. Gayet hoş güzel. Ayarlarında normalde titreşim falan olması gerekirken bende yok. Son düzenleme: 6 Şubat 2021
philips SPL9405 fehmi_ns dedi: Ürünü tahmin ediyoruz galiba. Genişletmek için tıkla... Driver falan yok baktım ama bulamadım. Aygıt ve yazıcılardan baktıgımda hiçbir ayar sekmesi çıkmıyor. T3tracon dedi: Hocam analoglar nasıl çalışıyor? FPS oyunlarında tercih edilir mi? Xbox 360 Controller Emulator şu emulatoru deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yani ben pes oynamak için aldım. Gayet hoş güzel. Ayarlarında normalde titreşim falan olması gerekirken bende yok.
T3tracon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.174 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #17 Benim snopy gamepadimde de titreşim özeliği olmasına rağmen hiç titreşim olmadı hocam. Zaten bu fiyat bandındaki gamepadler için pek bir destek yok. Bunun gibi sıkıntılar da çok sık yaşanıyor.
Benim snopy gamepadimde de titreşim özeliği olmasına rağmen hiç titreşim olmadı hocam. Zaten bu fiyat bandındaki gamepadler için pek bir destek yok. Bunun gibi sıkıntılar da çok sık yaşanıyor.
OLDüyedir3 Hectopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 1.523 Çözümler 1 6 Şubat 2021 #18 özgün deniz dedi: PS4'de gelmedi mi bu titreşim ya? Genişletmek için tıkla... PS3 de bile var hocam
U uzunkege Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #19 Aynı üründen ben de aldım bir video buldum gtada denedim oluyordu istersen bir dene Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Aynı üründen ben de aldım bir video buldum gtada denedim oluyordu istersen bir dene Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
H hsnglc Hectopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 188 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #20 uzunkege dedi: Aynı üründen ben de aldım bir video buldum GTA'da denedim oluyordu istersen bir dene. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Masaüstündeyken falan titriyor mu senin gamepad. GTA da denedim fakat çalışmıyor yine. Son düzenleme: 6 Şubat 2021
uzunkege dedi: Aynı üründen ben de aldım bir video buldum GTA'da denedim oluyordu istersen bir dene. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Masaüstündeyken falan titriyor mu senin gamepad. GTA da denedim fakat çalışmıyor yine.