Şok'tan Papara alınıp direkt kullanılabilir mi?

TRMKTR

Decapat
Yer
Dünya
16 yaşındayım ve Steam olsun Epic Games olsun oyun alıyorum ama bir müddetten sonra babamın kartını kullanınca söylenmeye başladı ve ben de kendim bir kart alayım dedim. Önüme tabii ki Papara çıktı ve 1 ay önce artık Şok'a da geldiğini gördüm.

Evin yakınındaki Şok'tan kendim gidip alabiliyor muyum? Yoksa yanımda bir velimi de götürmem gerekiyor mu?
Veli hesap onayı nasıl işliyor ve velimi de Papara'ya mı kaydettirmem gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun almak için kart alıyorsan Nays alabilirsin Papara'dan daha iyi.

Onaysız hesap olarak da kullanabilirsin. Sadece para yüklemen lazım. Şok'ta galiba 2₺ alıyorlardı işlem ücreti tam bilmiyorum Şok'u. CarrefourSA ve Akbank ATM'lerinden ücretsiz para yükleyip harcayabilirsin.

Onunla uğrasacağına Papara uygulamasından çıkartabiliyorsun zaten yüz onaylaması kimlik onaylaması vb. şeyler yaptığın zaman belli bir süre sonra gönderiyorlar diye biliyorum.

Oyun almak için kart alıyorsan Nays alabilirsin Papara'dan daha iyi.
İkisini de al ikisi de ücretsiz. Nays'ta İş bankası ATM'leri dışında ücretsiz para yükleme seçeneği yok. Bir de Nays'ın kartı yok.

Evet velini de kaydetip hesabını onaylatıyorsun sonra velin de senin hesabını onaylıyor.
Eskiden veli gerekmiyordu, yeni sistemi bilmiyorum. Onaysız hesapta da para yükleyip harcayabilir.

Hem de İninal'den daha ucuza gelir.

İkisini de al ikisi de ücretsiz. Nays'ta İş Bankası ATM'leri dışında ücretsiz para yükleme seçeneği yok. Bir de Nays'ın kartı yok.

Aynen ikisi de mantikli ben Nays'in casbackleri daha iyi ve fazla diye Nays'i önerdim

Onunla uğrasacağına Papara uygulamasından çıkartabiliyorsun zaten yüz onaylaması kimlik onaylaması vb. şeyler yaptığın zaman belli bir süre sonra gönderiyorlar diye biliyorum.
Başvuru yapıyorsun. Marketten kart da alabilirsin kargo sürecini bekleyene kadar.

Onaysız hesap olarak da kullanabilirsin. Sadece para yüklemen lazım. Şok'ta galiba 2₺ alıyorlardı işlem ücreti tam bilmiyorum Şok'u. CarrefourSA ve Akbank ATM'lerinden ücretsiz para yükleyip harcayabilirsin.
Onaysız hesap olarak kullanırsam neleri yapamıyorum? Ya da ne yapabiliyorum?

Aynen ikisi de mantikli ben Nays'in casbackleri daha iyi ve fazla diye Nays'i önerdim
Carrefour'dan ücretsiz Şok'tan da 2₺ karşılığında Papara'ya para yükleyip Nays'a gönderebilirsin ama onaylı hesabın olmalı.

Onaysız hesap olarak kullanırsam neleri yapamıyorum? Ya da ne yapabiliyorum?
Para yükleyip harcayabilirsin sadece. Uygulamadan kart başvurusu da yapamazsın sadece marketten kart alıp tanımlayabilirsin.

Para yükleme limiti 2023'te 3500₺ idi bu limiti aşamaz. Bu sene belki değişmiştir limit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…