Şok'tan Papara alınıp direkt kullanılabilir mi?

Başvuru yapıyorsun. Marketten kart da alabilirsin kargo sürecini bekleyene kadar.

Ben bundan 2 veya 3 yıl önce olması lazım başvuru yaptım 1 hafta 10 gün bekledim beklemedim onaylandı ve kargo ile kapıma geldi bu şekil daha kolay gibi ama çevremdeki herkesten duyduğum üzere 1 ayda gelmeyen olmuş falan filan ama ben çıkardığım zaman herhangi bir yerde satışı yoktu sadece uygulamadındı.

Yani direk şoktan kartı aldıktan sonra yine kasadan uygulamasına fln girmeden para yükleyebiliyor muyum?

AGT kargo öyle diyorlar. Eskiden AGT ile geliyordu. Bana Hepsijet ile başvurudan 1 gün sonra geldi. Not: Kart tasarlamasığın sürece(tasarlamayı önermem 100₺) isimsiz kart geliyor hemen.

Yani direk şoktan kartı aldıktan sonra yine kasadan uygulamasına fln girmeden para yükleyebiliyor muyum?
Uygulamaya girmen lazım.

Uygulamadan hesap açınca onaysız hesabın oluyor.

Son değişiklikler sonrası papara alınmaz.
Her işlemden neredeyse komisyon kesiyor.
Kestiği komisyona oranla yaptığı kampanyalar göz doyurmuyor.

Komisyon ne kadar hocam ve ne önerirsiniz o zaman?
Hocam bankamatiğe gittim.
2 tl işlem ücreti kesti.
Dedim en azından maaşımı otomatik çeksin onda da 100 tl için 3 tl kesiyor.
Paycell gibi küçük bir firma bu kadar kesmiyor en azından.

Komisyon ne kadar hocam ve ne önerirsiniz o zaman?
Papara Card'a ücretsiz yazmasının sebebi hesaba tanımlayınca kartın parası olan 5₺ hesabına iade ediliyor.

Hocam bankamatiğe gittim.
2 tl işlem ücreti kesti.
Dedim en azından maaşımı otomatik çeksin onda da 100 tl için 3 tl kesiyor.
Paycell gibi küçük bir firma bu kadar kesmiyor en azından.
Akbank ATM'lerinden kesmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…