Ben bundan 2 veya 3 yıl önce olması lazım başvuru yaptım 1 hafta 10 gün bekledim beklemedim onaylandı ve kargo ile kapıma geldi bu şekil daha kolay gibi ama çevremdeki herkesten duyduğum üzere 1 ayda gelmeyen olmuş falan filan ama ben çıkardığım zaman herhangi bir yerde satışı yoktu sadece uygulamadındı.
Ben bundan 2 veya 3 yıl önce olması lazım başvuru yaptım 1 hafta 10 gün bekledim beklemedim onaylandı ve kargo ile kapıma geldi bu şekil daha kolay gibi ama çevremdeki herkesten duyduğum üzere 1 ayda gelmeyen olmuş falan filan ama ben çıkardığım zaman herhangi bir yerde satışı yoktu sadece uygulamadındı.
AGT kargo öyle diyorlar. Eskiden AGT ile geliyordu. Bana Hepsijet ile başvurudan 1 gün sonra geldi. Not: Kart tasarlamasığın sürece(tasarlamayı önermem 100₺) isimsiz kart geliyor hemen.
16 yaşındayım ve Steam olsun Epic Games olsun oyun alıyorum ama bir müddetten sonra babamın kartını kullanınca söylenmeye başladı ve ben de kendim bir kart alayım dedim. Önüme tabii ki Papara çıktı ve 1 ay önce artık Şok'a da geldiğini gördüm.
Evin yakınındaki Şok'tan kendim gidip alabiliyor muyum? Yoksa yanımda bir velimi de götürmem gerekiyor mu?
Veli hesap onayı nasıl işliyor ve velimi de Papara'ya mı kaydettirmem gerekiyor?
Hocam bankamatiğe gittim.
2 tl işlem ücreti kesti.
Dedim en azından maaşımı otomatik çeksin onda da 100 tl için 3 tl kesiyor.
Paycell gibi küçük bir firma bu kadar kesmiyor en azından.
Hocam bankamatiğe gittim.
2 tl işlem ücreti kesti.
Dedim en azından maaşımı otomatik çeksin onda da 100 tl için 3 tl kesiyor.
Paycell gibi küçük bir firma bu kadar kesmiyor en azından.