Şok'tan Papara kart alınır mı?

Anladım NFC yok telefonumda, olan bir telefon bulurum illaki. Kimlikte ki çipi okuttuğumda otomatik geçiyor mu sözleşmeli hesaba. Yoksa 100 TL yüklemek zorunda mıyım?

Fotoğraflı kimlik kartınızla beraber NFC destekli bir cihazdan okutma yaptığınızda otomatik geçersiniz. 100₺ yatırma işlemi zorunlu değil, sadece sözleşmeli hesaba geçiş için olan bir diğer seçenek.

Bu iki seçenek dışındaki diğer bir seçenekte, Papara uygulamasından veya papara.com'dan kart başvurusu yaparak gelen kartı aktive etmek. Fakat siz bunu zaten yapmışsınız ve kartınız henüz elinize ulaşmamış, konuyla ilgili olarak kurye firmanızla veya Papara ile iletişime geçebilirsiniz. Tabi, buradaki şahsi tavsiyem süreç fazla uzarsa yeni kart başvurusu yapmanız yönünde olur. Bu işlemide yaparken ek kargo ücretine maruz kalabilirsiniz, bilginiz olsun.

Dosya Ekleri

• 20240115_172403.jpg
    126,1 KB · Görüntüleme: 96
Bir büyükşehirin merkezinde oturuyorum sürekli girip çıktığım 2 tane şok marketi var 2-3 yıldır hiç Papara görmedim buralarda.

Senin bulunduğun bölgede olmaması diğer bölgelerin şok marketlerinde olmadığı anlamına gelmez hocam.

Bir büyükşehirin merkezinde oturuyorum sürekli girip çıktığım 2 tane şok marketi var 2-3 yıldır hiç Papara görmedim buralarda.

Yeni başlandı diye biliyorum satışlara. Burada ki 2 tane şokta da var fakat stokları hızlı tükeniyor. Ben tesadüfen stoklar yenilendiğinde denk geldim herhalde.

Yanlış bilgi
Bekle bence. şok'ta Lite kart satılır. Black kart kişiye özel.

Yalan yanlış konuşmayın. Papara Lite uygulamadan parayla alınıyor, Black kart ise bazı işlemleri tamamlayarak ücretsiz evinize getiriliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam kusura bakma son bir sorum vardı. Şu an hesabım onaylı hesap diğer Papara hesaplarına para yollayıp para alabiliyor muyum onlardan da.

Hocam kusura bakma son bir sorum vardı. Şu an hesabım onaylı hesap diğer Papara hesaplarına para yollayıp para alabiliyor muyum onlardan da.

Estağfurullah hocam, onaylı hesapta 1 Nisan'a kadar bu işlemlerini gerçekleştirebilirsin. Ancak 1 Nisan 2024'ten sonra bu işlemleri yapmaya devam edebilmek için sözleşmeli hesaba geçiş yapmanız gerekecek.
Kaynak: Papara BLOG

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…