R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.694 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 28 Temmuz 2023 #1 Sağdaki AirPods'un sesi oldukça yüksek iken soldakinin çok az sesi çıkıyor. Ses dengesi falan her şey dengeli.
Sağdaki AirPods'un sesi oldukça yüksek iken soldakinin çok az sesi çıkıyor. Ses dengesi falan her şey dengeli.
Pewpew Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 205 Çözümler 1 28 Temmuz 2023 #2 B RivalsX dedi: Sağdaki AirPods'un sesi oldukça yüksek iken soldakinin çok az sesi çıkıyor. Ses dengesi falan her şey dengeli. Genişletmek için tıkla... Bendede oldu bundan sağdakinden az ses çıkıyor sağdaki kulaklığı tek başına çok kullanıyordum belki ondandır
B RivalsX dedi: Sağdaki AirPods'un sesi oldukça yüksek iken soldakinin çok az sesi çıkıyor. Ses dengesi falan her şey dengeli. Genişletmek için tıkla... Bendede oldu bundan sağdakinden az ses çıkıyor sağdaki kulaklığı tek başına çok kullanıyordum belki ondandır
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.694 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 28 Temmuz 2023 #3 Pewpew dedi: B Bende de oldu bundan sağdakinden az ses çıkıyor sağdaki kulaklığı tek başına çok kullanıyordum belki ondandır. Genişletmek için tıkla... Sol kulaklığı iyice temizledim ses biraz düzeldi ama sağdakinden 1 tık kısık geliyor sadece.
Pewpew dedi: B Bende de oldu bundan sağdakinden az ses çıkıyor sağdaki kulaklığı tek başına çok kullanıyordum belki ondandır. Genişletmek için tıkla... Sol kulaklığı iyice temizledim ses biraz düzeldi ama sağdakinden 1 tık kısık geliyor sadece.