Sol arka kapı değişen araç alınır mı?

TheKingTR

Kilopat
Daha fazla  
Arka sol kapı ve sol çamurluk değişeni olan bir araba alınır mı sizce? 2016 ile 2018 yılından toplam sadece 8 binlik bir hasar kaydı var. Bir de ben bu aracı görmeye gittiğimde nelerine dikkat etmeliyim?

Arka sol kapı ve sol çamurluk değişeni olan bir araba alınır mı sizce? 2016 ile 2018 yılından toplam sadece 8 binlik bir hasar kaydı var. Bir de ben bu aracı görmeye gittiğimde nelerine dikkat etmeliyim?

Araba nedir?

Direkte veya şasede işlem yoksa alınır, neden alınmasın?

Dikkat etme konusunda açıkçası anlamıyorsaniz bizim burada size anlatmamizla bir sonuca varamazsiniz. Yanınızda anlayan biri ile bakmaya gitmenizi tavsiye ederim.

Seat leon 2014 model.

Hava yastigi acmadiysa, direkler herhangi bir zarar gormediyse, degisim de yetkili serviste orijinal parcayla yapildiysa, belgeliyse ve fiyat buna gore kirildiysa alinir tabii.

Bir hata yok dedi fiyatı uygun geldi bana kilometresi de düşüktü çoğu ilana göre, yine oturup konuşulur tabii.

Evet zaten tek gitmeyeceğim ve expertize göstereceğim sadece yorum almak istedim.

Direklerde işlem macun kaynak var mı bakılması lazım puntaları nizami ve orijinal ise detaylı Exper yapılıp alınabilir. Tabii fiyatı kırparak.

Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…