Sol ayaklı mıyım sağ mı karar veremiyorum

Afbysss

Centipat
Daha fazla  
Babam bana doğuştan sol ayağımı kullanmayı öğretti ama sol ayağımla sadece şut çekmeye alışığım yani sağ ayağım daha kıvrak çalımları sağ ayağımla yapmaya daha çok alışığım. Normal mi bilmiyorum bir de sağ ayağımla şut çekince daha sert gidiyor gibi geliyor ama sol ayak olunca o kadar da değil. Pozisyonumla mı ilgili topa gelişimle mi bilmiyorum ama sağ ayağım daha sağlam geliyor ama sol ayağımla şut çekmeye alışığım. Bilgili birisi normal mi değil bunun hakkında bilgi verebilir mi?

Solunla oynamaya alışmışsın, bana kalırsa sağ ayaklısın. Ama solunu da kullanabiliyorsan ikisini de kullanman daha iyi olmaz mı?

Aslında şöyle tam açıklayamadım çok çalım yapabilen birisi değilim yani alışık olmadığım için ama mesela elastico hareketini sağ ayağımla daha rahat gibi geliyor sağ ayağımla top sürmeye alışığım ama sol ile alışık değilmişim gibi aynı sağ ayağımla şut çekmek gibi yani kısacası hangi ayaklı olduğumuzu hangi ayağımızla çalım attığımıza bakarak mı yoksa hangi ayağımızla şut çektiğimize göre mi mesela ben pası da sol ayağımla veriyorum nasıl anlayacağım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…