Birkaç gündür sol bacağım ve ayağımda hissizlik ve uyuşukluk vardı. Dünden beri serçe parmağım uyuşuk. Bugün de yanma ve üşüme hissi olmaya başladı. Açıkçası hastaneye gitmeye de biraz çekiniyorum koronavirüs yüzünden. Diğer taraftan daha kötüye gider mi diye de korkuyorum. Sizce sebep ne olabilir? Herhangi bir kronik rahatsızlığım yok.
Birkaç gündür sol bacağım ve ayağımda hissizlik ve uyuşukluk vardı. Dünden beri serçe parmağım uyuşuk. Bugün de yanma ve üşüme hissi olmaya başladı. Açıkçası hastaneye gitmeye de biraz çekiniyorum koronavirüs yüzünden. Diğer taraftan daha kötüye gider mi diye de korkuyorum. Sizce sebep ne olabilir? Herhangi bir kronik rahatsızlığım yok.
Kesinlikle doktora git. Maske takıp mesafeni korursan bir şey olacağını sanmam fakat bu iş eğer ilerlerse çok daha kötü olabilir. Umarım birşeyiniz yoktur.
Öyle mi geçmiş olsun size de. Başka rahatsızlığım yok. Boyum 182 kilom 60. Zayıfım aslında.
Aile hekimime gittim biraz önce. Yarın sabah gel demir, b12 değerlerine bakalım dedi. O yönlendirir herhalde artık.
Öyle mi geçmiş olsun size de. Başka rahatsızlığım yok. Boyum 182 kilom 60. Zayıfım aslında.
Aile hekimime gittim biraz önce. Yarın sabah gel demir, B12 değerlerine bakalım dedi. O yönlendirir herhalde artık.
Ben 13 yıldır çok hareketsiz bir hayat yaşıyorum ve uzun yıllar madde kullanım geçmişim var. Bundan kaynaklanan bir damar tıkanıklığı problemi yaşıyorum. Belirtiler benim yaşadıklarıma benziyor ancak doktorun dediği gibi başka bir şey olma ihtimali de var tabii ki. Bir an evvel sağlığına kavuşman dileğiyle.