Shadower Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 735 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 AN515-57 Cinsiyet Erkek Meslek Yönetmen 11 Mayıs 2023 #1 rhymevlut dedi: Piyasa da pek sol el için oyuncu mouse görmedim iyi performanslı güzel tasarımlı bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bilmediğimden soruyorum sol el ile kullanmaya nasıl alıştınız? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mayıs 2023
rhymevlut dedi: Piyasa da pek sol el için oyuncu mouse görmedim iyi performanslı güzel tasarımlı bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bilmediğimden soruyorum sol el ile kullanmaya nasıl alıştınız?
unheil Hectopat Katılım 8 Ocak 2019 Mesajlar 192 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek chatGPT 11 Mayıs 2023 #2 Shadower dedi: Hocam bilmediğimden soruyorum sol el ile kullanmaya nasıl alıştınız. Genişletmek için tıkla... Adam solaktır. Neye alışsın?
Shadower dedi: Hocam bilmediğimden soruyorum sol el ile kullanmaya nasıl alıştınız. Genişletmek için tıkla... Adam solaktır. Neye alışsın?
paWel Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 1.901 Çözümler 14 Yer İstanbul/Küçükçekmece Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur G700 GTX 1650 4GB 8GB DDR 4 Ram İ5-10300H 512 GB İntel SSD Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2023 #3 Shadower dedi: Hocam bilmediğimden soruyorum sol el ile kullanmaya nasıl alıştınız. Genişletmek için tıkla... Çok sıkıntılıydı sol ele değil sağ ele alıştım valorantta adam vuramıyordum bile google bile girip video izlemek eziyetti.
Shadower dedi: Hocam bilmediğimden soruyorum sol el ile kullanmaya nasıl alıştınız. Genişletmek için tıkla... Çok sıkıntılıydı sol ele değil sağ ele alıştım valorantta adam vuramıyordum bile google bile girip video izlemek eziyetti.
MoonRose Hectopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 74 11 Mayıs 2023 #4 unheil dedi: Adam solaktır. Neye alışsın? Genişletmek için tıkla... Bende solağım ama sağ el ile kullanıyorum. Sanırım küçükken alıştığım için.
unheil dedi: Adam solaktır. Neye alışsın? Genişletmek için tıkla... Bende solağım ama sağ el ile kullanıyorum. Sanırım küçükken alıştığım için.
Shadower Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 735 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 AN515-57 Cinsiyet Erkek Meslek Yönetmen 11 Mayıs 2023 #5 MoonRose dedi: Bende solağım ama sağ el ile kullanıyorum. Sanırım küçükken alıştığım için. Genişletmek için tıkla... Bende solağım fakat bende sağ ile kullanıyorum aşırı rahat sol ile aşırı zor benim için.
MoonRose dedi: Bende solağım ama sağ el ile kullanıyorum. Sanırım küçükken alıştığım için. Genişletmek için tıkla... Bende solağım fakat bende sağ ile kullanıyorum aşırı rahat sol ile aşırı zor benim için.
4 443595 Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 4.524 Çözümler 29 11 Mayıs 2023 #6 O kadar zor değil. 1-2 gün kullanımla insan alışır.
semamca_07 Megapat Katılım 23 Mayıs 2015 Mesajlar 678 Çözümler 1 11 Mayıs 2023 #7 Solağım ama solla kullanamıyorum, sağ elle de klavye kullanamıyorum. Alışkanlık sanırım. Solak olduğum için acaba üstüne düşsem fps oyunlarında daha başarılı olabilir miyim diye düşünüyorum ama denemedim hiç.
Solağım ama solla kullanamıyorum, sağ elle de klavye kullanamıyorum. Alışkanlık sanırım. Solak olduğum için acaba üstüne düşsem fps oyunlarında daha başarılı olabilir miyim diye düşünüyorum ama denemedim hiç.
MoonRose Hectopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 74 11 Mayıs 2023 #8 Bir solak olarak bu kadar çok solak ile karşılaşmak duygulandırdı nedense