4 462488 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 12 Çözümler 95 25 Kasım 2023 #11 gurkang4 dedi: Bu viper v2 pro'da da böyle fakat gıcırdama yok bence bu bir kronik sorun olarak değerlendirilemez. Genişletmek için tıkla... Kronigin kelime anlami surekli tekrar eden, uzun suren demek. Bayagi bayagi kronik. Ayrica Viper V2 Pro'dan bahsetmiyorum Ultimate'den bahsediyorum. İkisi bambaska modeller.
gurkang4 dedi: Bu viper v2 pro'da da böyle fakat gıcırdama yok bence bu bir kronik sorun olarak değerlendirilemez. Genişletmek için tıkla... Kronigin kelime anlami surekli tekrar eden, uzun suren demek. Bayagi bayagi kronik. Ayrica Viper V2 Pro'dan bahsetmiyorum Ultimate'den bahsediyorum. İkisi bambaska modeller.
G gurkang4 Megapat Katılım 4 Haziran 2017 Mesajlar 894 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2025 #12 462488 dedi: Kronigin kelime anlami surekli tekrar eden, uzun suren demek. Bayagi bayagi kronik. Ayrica Viper V2 Pro'dan bahsetmiyorum Ultimate'den bahsediyorum. İkisi bambaska modeller. Genişletmek için tıkla... Ben örnek olarak bahsettim. Kullandığım tüm razer modellerde sağ ve sol tık hissiyatı farklıydı zaten, ama gıcırdama dediğiniz gibi kronik olabilir. Siz beni yanlış anlamışsınız.
462488 dedi: Kronigin kelime anlami surekli tekrar eden, uzun suren demek. Bayagi bayagi kronik. Ayrica Viper V2 Pro'dan bahsetmiyorum Ultimate'den bahsediyorum. İkisi bambaska modeller. Genişletmek için tıkla... Ben örnek olarak bahsettim. Kullandığım tüm razer modellerde sağ ve sol tık hissiyatı farklıydı zaten, ama gıcırdama dediğiniz gibi kronik olabilir. Siz beni yanlış anlamışsınız.