G gurkang4 Megapat Katılım 4 Haziran 2017 Mesajlar 895 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar selam, dün elimi ve ayağımı kırdım, vücudumun sağ taraf iptal. Sol elimle sadece klavye ile oynayabileceğim oyun önerir misiniz? (Forza hariç) Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2023
Arkadaşlar selam, dün elimi ve ayağımı kırdım, vücudumun sağ taraf iptal. Sol elimle sadece klavye ile oynayabileceğim oyun önerir misiniz? (Forza hariç)
Max Caulfield Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 6.270 Makaleler 7 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #2 Geçmiş olsun. Brawlhalla önerimdir. Need for Speed de iyidir. Sorun olmazsa nasıl olduğunu sorabilir miyim?
Geçmiş olsun. Brawlhalla önerimdir. Need for Speed de iyidir. Sorun olmazsa nasıl olduğunu sorabilir miyim?
kyujin Decipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 3.016 Çözümler 8 17 Nisan 2023 #3 gurkang4 dedi: Arkadaşlar selam, dün elimi ve ayağımı kırdım, vücudumun sağ taraf iptal. Sol elimle sadece klavye ile oynayabileceğim oyun önerir misiniz? (Forza hariç) Genişletmek için tıkla... Nfs oyunlarını da oynayabilirsiniz. Strateji oyunlarına bakabilirsiniz. Civilization, HOI4, Cities Skylines gibi oyunları tercih edebilirsiniz.
gurkang4 dedi: Arkadaşlar selam, dün elimi ve ayağımı kırdım, vücudumun sağ taraf iptal. Sol elimle sadece klavye ile oynayabileceğim oyun önerir misiniz? (Forza hariç) Genişletmek için tıkla... Nfs oyunlarını da oynayabilirsiniz. Strateji oyunlarına bakabilirsiniz. Civilization, HOI4, Cities Skylines gibi oyunları tercih edebilirsiniz.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 17 Nisan 2023 #4 Clash Royale.
G gurkang4 Megapat Katılım 4 Haziran 2017 Mesajlar 895 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #5 Max Caulfield dedi: Geçmiş olsun. Brawlhalla önerimdir. Need for Speed de iyidir. Sorun olmazsa nasıl olduğunu sorabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Acil bi durumdan sebep kapıyı kırmak zorunda kaldım
Max Caulfield dedi: Geçmiş olsun. Brawlhalla önerimdir. Need for Speed de iyidir. Sorun olmazsa nasıl olduğunu sorabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Acil bi durumdan sebep kapıyı kırmak zorunda kaldım