Ömer Akay Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 226 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #1 Selamünaleyküm, Solak olduğum için yaklaşık 8 yıldır sol elle mouse kullanıyorum. Artık bunu değiştirmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Önereceğiz egzersiz benzeri şeyler var mı? Şimdiden teşekkürler. İyi sosyaller.
Selamünaleyküm, Solak olduğum için yaklaşık 8 yıldır sol elle mouse kullanıyorum. Artık bunu değiştirmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Önereceğiz egzersiz benzeri şeyler var mı? Şimdiden teşekkürler. İyi sosyaller.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.546 Makaleler 49 Çözümler 12 28 Haziran 2024 #2 Bir alışkanlığı kırmak çok zor ama yine de imkanı var. Sürekli sağ ele alın fareyi. Ne kadar sürer onu bilemem. Zamana bırakın, gerisi gelecektir.
Bir alışkanlığı kırmak çok zor ama yine de imkanı var. Sürekli sağ ele alın fareyi. Ne kadar sürer onu bilemem. Zamana bırakın, gerisi gelecektir.
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.062 Makaleler 20 Çözümler 227 Yer Erzincan ❄️ 28 Haziran 2024 #3 Sağ elinizle yazı yazmaya alışmaya çalışın günlük yemek, su, poşet taşıma gibi işleri sağ elinizi daha aktif kullanarak yapın.
Sağ elinizle yazı yazmaya alışmaya çalışın günlük yemek, su, poşet taşıma gibi işleri sağ elinizi daha aktif kullanarak yapın.
Ömer Akay Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 226 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #4 The Tribal Chief dedi: Bir alışkanlığı kırmak çok zor ama yine de imkanı var. Sürekli sağ ele alın fareyi. Ne kadar sürer onu bilemem. Zamana bırakın, gerisi gelecektir. Genişletmek için tıkla... Maomao dedi: Sağ elinizle yazı yazmaya alışmaya çalışın günlük yemek, su, poşet taşıma gibi işleri sağ elinizi daha aktif kullanarak yapın. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.
The Tribal Chief dedi: Bir alışkanlığı kırmak çok zor ama yine de imkanı var. Sürekli sağ ele alın fareyi. Ne kadar sürer onu bilemem. Zamana bırakın, gerisi gelecektir. Genişletmek için tıkla... Maomao dedi: Sağ elinizle yazı yazmaya alışmaya çalışın günlük yemek, su, poşet taşıma gibi işleri sağ elinizi daha aktif kullanarak yapın. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.