emirtpp Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 677 Yer Pansilvanya Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2020 #1 Sol göğsüme ağrı giriyor acaba neden? Arkadaşlar doktora gitmeli miyim yoksa büyüme falan mı? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ekim 2020
fidelcastro Centipat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 1.210 Çözümler 6 Yer Ankara 31 Ekim 2020 #2 Burası hastane değil ki kardeşim. Bir doktora görün.
ertn0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 1.255 Çözümler 3 Yer Suriye Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2020 #3 emirtpp dedi: Sol göğsüme ağrı giriyor acaba neden? Arkadaşlar doktora gitmeli miyim yoksa büyüme falan mı? Genişletmek için tıkla... Bende de oluyor nedenini bilmiyorum bir kardiyaloğa görün yanlış bilgi vermeyelim.
emirtpp dedi: Sol göğsüme ağrı giriyor acaba neden? Arkadaşlar doktora gitmeli miyim yoksa büyüme falan mı? Genişletmek için tıkla... Bende de oluyor nedenini bilmiyorum bir kardiyaloğa görün yanlış bilgi vermeyelim.
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 31 Ekim 2020 #4 Kalp şakaya gelmez. Buradan da teşhis koyamayacağımıza göre doktora gidin.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.478 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 31 Ekim 2020 #5 Yani detay vermediğinden her şey olabilir. Ne zamandır, ne yaparken, ne sıklıkla, ne...? diye gider. Başka semptom var mı? Tam neresi? Nasıl bir ağrı hiç detay yok.
Yani detay vermediğinden her şey olabilir. Ne zamandır, ne yaparken, ne sıklıkla, ne...? diye gider. Başka semptom var mı? Tam neresi? Nasıl bir ağrı hiç detay yok.
emirtpp Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 677 Yer Pansilvanya Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2020 #6 çok az giriyor bu dönemde hastaneye gitmeye pek niyetim yok malum korona arkadaşlar
Shagrat313 Centipat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 116 31 Ekim 2020 #7 emirtpp dedi: çok az giriyor bu dönemde hastaneye gitmeye pek niyetim yok malum korona arkadaşlar Genişletmek için tıkla... Kalp ağrısı gibi şeyler de gitmelisin be kardeşim. 30 yaşında ölen insanlar var kalp yüzünden.
emirtpp dedi: çok az giriyor bu dönemde hastaneye gitmeye pek niyetim yok malum korona arkadaşlar Genişletmek için tıkla... Kalp ağrısı gibi şeyler de gitmelisin be kardeşim. 30 yaşında ölen insanlar var kalp yüzünden.
emirtpp Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 677 Yer Pansilvanya Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2020 #8 Shagrat313 dedi: Kalp ağrısı gibi şeyler de gitmelisin be kardeşim. 30 yaşında ölen insanlar var kalp yüzünden. Genişletmek için tıkla... haklısın zaten anne tarafı full kalpten gitmiş ben bi gidiyim umarım bir şey yoktur
Shagrat313 dedi: Kalp ağrısı gibi şeyler de gitmelisin be kardeşim. 30 yaşında ölen insanlar var kalp yüzünden. Genişletmek için tıkla... haklısın zaten anne tarafı full kalpten gitmiş ben bi gidiyim umarım bir şey yoktur
Shagrat313 Centipat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 116 31 Ekim 2020 #9 emirtpp dedi: haklısın zaten anne tarafı full kalpten gitmiş ben bi gidiyim umarım bir şey yoktur Genişletmek için tıkla... Kesinlikle git kardeşim önlemini alıp.
emirtpp dedi: haklısın zaten anne tarafı full kalpten gitmiş ben bi gidiyim umarım bir şey yoktur Genişletmek için tıkla... Kesinlikle git kardeşim önlemini alıp.
emirtpp Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 677 Yer Pansilvanya Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2020 #10 Sağolun gözümü açtıgınız için