Sami.00 Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 246 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #11 Meliodas_sama dedi: Msü için mi gireceğiniz yeri belirtirseniz daha rahat yardımcı olabiliriz Genişletmek için tıkla... yok daha askerlik yaşına gelmedim merak ediyorum sadece askere gitmek istiyorum ama galiba gidemiycem
Meliodas_sama dedi: Msü için mi gireceğiniz yeri belirtirseniz daha rahat yardımcı olabiliriz Genişletmek için tıkla... yok daha askerlik yaşına gelmedim merak ediyorum sadece askere gitmek istiyorum ama galiba gidemiycem
Ryse Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Nisan 2015 Mesajlar 2.228 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #12 %90 görme kaybıyla askerliği birak ehliyet alamazsın.
M Meliodas_sama Decapat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 296 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #13 Sami.00 dedi: yok daha askerlik yaşına gelmedim merak ediyorum sadece askere gitmek istiyorum ama galiba gidemiycem Genişletmek için tıkla... Anladım ameliyat gibi bir çözümü yok mu?
Sami.00 dedi: yok daha askerlik yaşına gelmedim merak ediyorum sadece askere gitmek istiyorum ama galiba gidemiycem Genişletmek için tıkla... Anladım ameliyat gibi bir çözümü yok mu?
Sami.00 Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 246 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #14 Meliodas_sama dedi: Anladım ameliyat gibi bir çözümü yok mu? Genişletmek için tıkla... Hayır yok şaşılık altında geçiyor ama. Şöyle anlatayım sağ gözümle normal görüyorken sol gözüm çok bulanık
Meliodas_sama dedi: Anladım ameliyat gibi bir çözümü yok mu? Genişletmek için tıkla... Hayır yok şaşılık altında geçiyor ama. Şöyle anlatayım sağ gözümle normal görüyorken sol gözüm çok bulanık
M Meliodas_sama Decapat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 296 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #15 Sami.00 dedi: Hayır yok şaşılık altında geçiyor ama. Şöyle anlatayım sağ gözümle normal görüyorken sol gözüm çok bulanık Genişletmek için tıkla... Anladım yapacak bir şey yok yani. Geçmiş olsun hocam
Sami.00 dedi: Hayır yok şaşılık altında geçiyor ama. Şöyle anlatayım sağ gözümle normal görüyorken sol gözüm çok bulanık Genişletmek için tıkla... Anladım yapacak bir şey yok yani. Geçmiş olsun hocam