metalseal Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2024 #1 Geçenlerde hastalıklı bir sivrisinek sol kolumu ısırdı ve kolum 1 gündür hissiz. Yani sağ kolumla bir şey kaldırdığımda kasları hissediyorum ama solda his yok. Ayrıca kanımda enfeksiyon var. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Geçenlerde hastalıklı bir sivrisinek sol kolumu ısırdı ve kolum 1 gündür hissiz. Yani sağ kolumla bir şey kaldırdığımda kasları hissediyorum ama solda his yok. Ayrıca kanımda enfeksiyon var. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Enahaine Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 3.768 Makaleler 1 Çözümler 9 15 Nisan 2024 #2 Doktora git?
TORHSTEM Centipat Katılım 11 Mart 2024 Mesajlar 369 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2024 #3 Hocam acilen doktora gözükmelisinii sanırım enjekte ettiği şey damarları tıkamış.
metalseal Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2024 #4 Olur hocam tez vakitte gideceğim. TORHSTEM dedi: Hocam acilen doktora gözükmelisinii sanırım enjekte ettiği şey damarları tıkamış. Genişletmek için tıkla... TORHSTEM dedi: Hocam acilen doktora gözükmelisinii sanırım enjekte ettiği şey damarları tıkamış. Genişletmek için tıkla... Bilgi: Hastaneye gittim doku hasarı var dediler 1 hafta ilaç kullandım geçti. İyiyim. Son düzenleme: 22 Nisan 2024
Olur hocam tez vakitte gideceğim. TORHSTEM dedi: Hocam acilen doktora gözükmelisinii sanırım enjekte ettiği şey damarları tıkamış. Genişletmek için tıkla... TORHSTEM dedi: Hocam acilen doktora gözükmelisinii sanırım enjekte ettiği şey damarları tıkamış. Genişletmek için tıkla... Bilgi: Hastaneye gittim doku hasarı var dediler 1 hafta ilaç kullandım geçti. İyiyim.
TORHSTEM Centipat Katılım 11 Mart 2024 Mesajlar 369 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #5 metalseal dedi: Olur hocam tez vakitte gideceğim. Bilgi: Hastaneye gittim doku hasarı var dediler 1 hafta ilaç kullandım geçti. İyiyim. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun hocam.
metalseal dedi: Olur hocam tez vakitte gideceğim. Bilgi: Hastaneye gittim doku hasarı var dediler 1 hafta ilaç kullandım geçti. İyiyim. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun hocam.