4 470040 Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 449 Çözümler 2 9 Kasım 2021 #1 Garip gelebilir ama sol Shift hiçbir iş görmüyor. Sağ Shift sol Shift'in yerine geçiyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Garip gelebilir ama sol Shift hiçbir iş görmüyor. Sağ Shift sol Shift'in yerine geçiyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Ynka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.523 Çözümler 19 9 Kasım 2021 #2 İkisi de aynı işe yaramıyor mu zaten sol Shift sağ Shift diye bir şey yok ki sadece yerden dolayı sağ sol diye ayrılıyor ben öyle biliyorum yani.
İkisi de aynı işe yaramıyor mu zaten sol Shift sağ Shift diye bir şey yok ki sadece yerden dolayı sağ sol diye ayrılıyor ben öyle biliyorum yani.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2021 #3 Ynka dedi: İkisi de aynı işe yaramıyor mu zaten sol Shift sağ Shift diye bir şey yok ki sadece yerden dolayı sağ sol diye ayrılıyor ben öyle biliyorum yani. Genişletmek için tıkla... Hayır sol ALT ve sağ ALT gibi. Farklı şeylere yarıyorlar.
Ynka dedi: İkisi de aynı işe yaramıyor mu zaten sol Shift sağ Shift diye bir şey yok ki sadece yerden dolayı sağ sol diye ayrılıyor ben öyle biliyorum yani. Genişletmek için tıkla... Hayır sol ALT ve sağ ALT gibi. Farklı şeylere yarıyorlar.
4 470040 Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 449 Çözümler 2 9 Kasım 2021 #4 Ynka dedi: İkisi de aynı işe yaramıyor mu zaten sol Shift sağ Shift diye bir şey yok ki sadece yerden dolayı sağ sol diye ayrılıyor ben öyle biliyorum yani. Genişletmek için tıkla... Oyunda pite girmek için Shift p yapıyorum olmuyor sağdaki Shift'ten yapıyorum oluyor işte onu nasıl çözebilirim?
Ynka dedi: İkisi de aynı işe yaramıyor mu zaten sol Shift sağ Shift diye bir şey yok ki sadece yerden dolayı sağ sol diye ayrılıyor ben öyle biliyorum yani. Genişletmek için tıkla... Oyunda pite girmek için Shift p yapıyorum olmuyor sağdaki Shift'ten yapıyorum oluyor işte onu nasıl çözebilirim?
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2021 #5 470040 dedi: Oyunda pite girmek için Shift p yapıyorum olmuyor sağdaki Shift'ten yapıyorum oluyor işte onu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Kısa yolun doğru olduğun emin misin? Belki ikisi de aynı görevi görüyordur ama sol Shift bozulmuştur. Son düzenleme: 9 Kasım 2021
470040 dedi: Oyunda pite girmek için Shift p yapıyorum olmuyor sağdaki Shift'ten yapıyorum oluyor işte onu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Kısa yolun doğru olduğun emin misin? Belki ikisi de aynı görevi görüyordur ama sol Shift bozulmuştur.
Monster11 Femtopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2021 #6 470040 dedi: Oyunda pite girmek için Shift p yapıyorum olmuyor sağdaki Shift'ten yapıyorum oluyor işte onu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Oyunlarda kontroller seçeneği oluyor genellikle.
470040 dedi: Oyunda pite girmek için Shift p yapıyorum olmuyor sağdaki Shift'ten yapıyorum oluyor işte onu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Oyunlarda kontroller seçeneği oluyor genellikle.
4 470040 Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 449 Çözümler 2 9 Kasım 2021 #7 Monster11 dedi: Oyunlarda kontroller seçeneği oluyor genellikle. Genişletmek için tıkla... shift ile yazınca büyük harfle yazar ama sol shiftde olmuyor bence oyundan kaynaklı değil Zinederon dedi: Kısa yolun doğru olduğun ARM'in misin? Belki ikisi de aynı görevi görüyordur ama sol Shift bozulmuştur. Genişletmek için tıkla... anlamadım?
Monster11 dedi: Oyunlarda kontroller seçeneği oluyor genellikle. Genişletmek için tıkla... shift ile yazınca büyük harfle yazar ama sol shiftde olmuyor bence oyundan kaynaklı değil Zinederon dedi: Kısa yolun doğru olduğun ARM'in misin? Belki ikisi de aynı görevi görüyordur ama sol Shift bozulmuştur. Genişletmek için tıkla... anlamadım?
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2021 #8 470040 dedi: shift ile yazınca büyük harfle yazar ama sol shiftde olmuyor bence oyundan kaynaklı değil anlamadım? Genişletmek için tıkla... Şimdi düzelttim.
470040 dedi: shift ile yazınca büyük harfle yazar ama sol shiftde olmuyor bence oyundan kaynaklı değil anlamadım? Genişletmek için tıkla... Şimdi düzelttim.
4 470040 Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 449 Çözümler 2 9 Kasım 2021 #9 Zinederon dedi: Şimdi düzelttim. Genişletmek için tıkla... muhtemelen shift tuşu bozuldu diğer oyunlardada aynı :/
Zinederon dedi: Şimdi düzelttim. Genişletmek için tıkla... muhtemelen shift tuşu bozuldu diğer oyunlardada aynı :/
Solistrakya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 1.090 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2021 #10 470040 dedi: Muhtemelen Shift tuşu bozuldu diğer oyunlarda da aynı :/ Genişletmek için tıkla... Klavyede FN tuşu var mı?
470040 dedi: Muhtemelen Shift tuşu bozuldu diğer oyunlarda da aynı :/ Genişletmek için tıkla... Klavyede FN tuşu var mı?