4 470040 Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 449 Çözümler 2 9 Kasım 2021 #11 Solistrakya dedi: Klavyede FN tuşu var mı? Genişletmek için tıkla... Evet
Solistrakya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 1.090 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2021 #12 470040 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... FN + Shift kombinasyonunu dener misiniz?
4 470040 Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 449 Çözümler 2 9 Kasım 2021 #13 Solistrakya dedi: FN + Shift kombinasyonunu dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Hiçbir etki yaratmadı
Solistrakya dedi: FN + Shift kombinasyonunu dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Hiçbir etki yaratmadı
Solistrakya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 1.090 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2021 #14 Klavyenizin bozulduğunu sanmıyorum sağ Shift'in çalışmayıp sol Shift'in sağ Shift olarak çalışması mantıksız.
Klavyenizin bozulduğunu sanmıyorum sağ Shift'in çalışmayıp sol Shift'in sağ Shift olarak çalışması mantıksız.
4 470040 Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 449 Çözümler 2 9 Kasım 2021 #15 Solistrakya dedi: Klavyenizin bozulduğunu sanmıyorum sağ Shift'in çalışmayıp sol Shift'in sağ Shift olarak çalışması mantıksız. Genişletmek için tıkla... Sol Shift tamamen algılamıyor diyebilirim Birkaç saat önce laptoptan baterya sorunu aldım yenisini almalısınız yoksa yavaş çalışabilir yazıyordu bundan kaynaklı olabilir mi? Sorunu çözdüm herhalde o kadar hızlı bastırmıyordum o yüzden algılamıyordu şimdi birdenbire çözüldü :/ yine bozuldu Son düzenleme: 10 Kasım 2021
Solistrakya dedi: Klavyenizin bozulduğunu sanmıyorum sağ Shift'in çalışmayıp sol Shift'in sağ Shift olarak çalışması mantıksız. Genişletmek için tıkla... Sol Shift tamamen algılamıyor diyebilirim Birkaç saat önce laptoptan baterya sorunu aldım yenisini almalısınız yoksa yavaş çalışabilir yazıyordu bundan kaynaklı olabilir mi? Sorunu çözdüm herhalde o kadar hızlı bastırmıyordum o yüzden algılamıyordu şimdi birdenbire çözüldü :/ yine bozuldu