Raxuel Decapat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #1 Sol Shift tuşum nedenini bilmediğim halde basılı kaldı ama klavyede tuşunu çıkardım yine de basılı kaldı sorunu anlamadım? Yapışkan tuşlarda kapalı. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Eylül 2023
Sol Shift tuşum nedenini bilmediğim halde basılı kaldı ama klavyede tuşunu çıkardım yine de basılı kaldı sorunu anlamadım? Yapışkan tuşlarda kapalı.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.860 Makaleler 1 Çözümler 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #2 Klavye marka ve model nedir? Eğer Membran ise eğer tabakalarda bir yapışma söz konusu olabilir.
Raxuel Decapat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2023 #3 KafadanKontak dedi: Klavye marka ve model nedir? Eğer Membran ise eğer tabakalarda bir yapışma söz konusu olabilir. Genişletmek için tıkla... hocam mebran bir klavye ama klavyede sıkıntı yokmuş windowsa format attım çözüldü windowsta dosyaların bazıları bozukmuş
KafadanKontak dedi: Klavye marka ve model nedir? Eğer Membran ise eğer tabakalarda bir yapışma söz konusu olabilir. Genişletmek için tıkla... hocam mebran bir klavye ama klavyede sıkıntı yokmuş windowsa format attım çözüldü windowsta dosyaların bazıları bozukmuş
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.860 Makaleler 1 Çözümler 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2023 #4 Çok saçma şeyler insanın başına gelebiliyor. Düzelmesine sevindim.