Sol Shift tuşu tepki vermiyor

Makaleler
2
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Merhaba,

Asus X550JK - XO012D Notebook kullanıyorum, Öğrenci yurdunda kalıyorum. Geçen gece bilgisayarı arkadaşın odasına çıkarttım orada takıldık ardından bilgisayarı kapattım ve odama indim. Ertesi gün akşam saatlerinde aynı odaya tekrar gittim ve GTA V'i açtım, oynarken adamın koşmadığını fark ettim ve bunun üzerine oyundan şüphelendim(Yeni oyun, Hata olmuş olabilir.) Ardından ETS2'ye girdim,tırımı hep düz vites kullanırım, bu sefer de vitesin geçmediğini görünce tuştan şüphe etmeye başladım. Çıktım oyundan, CS:GO'ya girdim ve Sol Shift tuşuyla yavaş yürüme komutunu yerine getirtmeye çalıştım ancak tuş tepki vermedi. Sinirlendim ve notebook'a format attım fakat değişen hiçbir şey olmadı. Bu konuyu açmadan önce de Keyboard Tester Sitesinden Sol Shitf tuşunu tekrar test ettim, Tuş tepki vermedi. Sorun Donanımsal gibi gözüküyor ve servise göndermeyi düşünüyorum fakat notebook'un kutusu, faturası vs. hepsi evde,yani eve gitmeden servise göndermem mümkün değil. Bundan dolayı sizlerden Yazılımsal olarak hangi müdahaleleri yapabileceğim konusunda Fikir, Öneri, Yöntem beyanlarınızı bekliyorum. Şimdilik oyunlarda < tuşuna atadım kendisini fakat Sol Shift ile sürekli karıştırıp oyunlarda hata yapmama sebep oluyor. Bunun dışında Notebook'un hiç bir aksamında problem yok.

Şimdiden Teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı