Masscre Decapat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #1 Logitech G203 fare kullanıyorum nedense son günlerde sol tıka bir kez bastığımda çift basıyormuşum gibi algılıyor. İnternette birkaç bir şey denedim, düzelmedi. Farenin swichlerini mi temizlemem lazım yoksa değiştirmem mi?
Logitech G203 fare kullanıyorum nedense son günlerde sol tıka bir kez bastığımda çift basıyormuşum gibi algılıyor. İnternette birkaç bir şey denedim, düzelmedi. Farenin swichlerini mi temizlemem lazım yoksa değiştirmem mi?
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.040 Makaleler 2 Çözümler 32 11 Temmuz 2022 #2 Garantisi varsa servise yollayın.
Masscre Decapat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #3 F 16 Fighting Falcon dedi: Garantisi varsa servise yollayın. Genişletmek için tıkla... garantisi bitti kendim değiştirebilirmiyim ?
F 16 Fighting Falcon dedi: Garantisi varsa servise yollayın. Genişletmek için tıkla... garantisi bitti kendim değiştirebilirmiyim ?