Oyun oynarken sonraki round başlangıcında bir anda tuşlar tersine döndü ve sol tık sağ tık gibi çalışmaya başladı. Kendi kendine nasıl değişebilir? Çözümü nedir?
Denetim masası > donanım ve ses > aygıtlar ve yazıcıların altında fare yazıyor, onu aç. En üstte bir kutucuk var. Tuşların yerini değiştir diye. Onu değiştirmeyi dene.
Denetim masası > donanım ve ses > aygıtlar ve yazıcıların altında fare yazıyor, onu aç. En üstte bir kutucuk var. Tuşların yerini değiştir diye. Onu değiştirmeyi dene.
Oyun oynarken sonraki round başlangıcında bir anda tuşlar tersine döndü ve sol tık sağ tık gibi çalışmaya başladı. Kendi kendine nasıl değişebilir? Çözümü nedir?
Başlattaki aramaEki Görüntüle 868743 kısmına gelin ve fare yazıp ilk çıkan şeye tıklayın.Orada en üstte birincil düğmenizi seçin diye bir kısım var.Onu sol yapın.Eki Görüntüle 868745
Anlatamıyorum galiba. O zaten sol ve üzerinde daha önce oynama veya ayarlama yapılmadı. Birincil düğme sol fakat sol tuş sağ gibi çalışıyor. Yani klasik şekilde kullanabilmem için şuan onu sağ yaptım ve öyle kullanıyorum. Bu kaçamak bir çözüm olsa da sorunun çözümü değil