nameisanais Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 321 Makaleler 1 Çözümler 1 21 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar, bilgisayar masaüstümün sol üst köşesinde böyle bir şey var. Neden olur acaba?
tndf Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 247 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #2 Durumu bilmiyorum fakat görev yöneticisine bakmanızı öneririm.Belki bir program açık kalmıştır.Eğer yoksa bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Durumu bilmiyorum fakat görev yöneticisine bakmanızı öneririm.Belki bir program açık kalmıştır.Eğer yoksa bilgisayarınızı yeniden başlatın.
YSA Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 544 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #3 Görev yöneticisine bakın açık olan bir şey olabilir veya duvar kağıdında bir şey olabilir değiştirmeyi deneyin.
Görev yöneticisine bakın açık olan bir şey olabilir veya duvar kağıdında bir şey olabilir değiştirmeyi deneyin.
nameisanais Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 321 Makaleler 1 Çözümler 1 21 Mayıs 2021 #4 thundergn dedi: Durumu bilmiyorum fakat görev yöneticisine bakmanızı öneririm. Belki bir program açık kalmıştır. Eğer yoksa bilgisayarınızı yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... görev yöneticisnde bir şey yok. YSA dedi: Görev yöneticisine bakın açık olan bir şey olabilir veya duvar kağıdında bir şey olabilir değiştirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Duvar kağıdından değil bilgisayar ilk açıldığında açılıyor ona iki kere tıklıyorum simgeler geliyor sonra orada kalıyor.
thundergn dedi: Durumu bilmiyorum fakat görev yöneticisine bakmanızı öneririm. Belki bir program açık kalmıştır. Eğer yoksa bilgisayarınızı yeniden başlatın. Genişletmek için tıkla... görev yöneticisnde bir şey yok. YSA dedi: Görev yöneticisine bakın açık olan bir şey olabilir veya duvar kağıdında bir şey olabilir değiştirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Duvar kağıdından değil bilgisayar ilk açıldığında açılıyor ona iki kere tıklıyorum simgeler geliyor sonra orada kalıyor.
YSA Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 544 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #5 TamerErmisH dedi: görev yöneticisinde bir şey yok. Duvar kağıdından değil bilgisayar ilk açıldığında açılıyor ona iki kere tıklıyorum simgeler geliyor sonra orada kalıyor. Genişletmek için tıkla... Belki virüs vb. bir şey olabilir tarama yaptınız mı ? Ayrıca ne zamandır var ?
TamerErmisH dedi: görev yöneticisinde bir şey yok. Duvar kağıdından değil bilgisayar ilk açıldığında açılıyor ona iki kere tıklıyorum simgeler geliyor sonra orada kalıyor. Genişletmek için tıkla... Belki virüs vb. bir şey olabilir tarama yaptınız mı ? Ayrıca ne zamandır var ?
nameisanais Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 321 Makaleler 1 Çözümler 1 21 Mayıs 2021 #6 YSA dedi: Belki virüs vb. bir şey olabilir tarama yaptınız mı? Ayrıca ne zamandır var? Genişletmek için tıkla... Bayağı bir zamandır var tarama yaptım çıkmıyor.
YSA dedi: Belki virüs vb. bir şey olabilir tarama yaptınız mı? Ayrıca ne zamandır var? Genişletmek için tıkla... Bayağı bir zamandır var tarama yaptım çıkmıyor.
YSA Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 544 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #7 TamerErmisH dedi: Bayağı bir zamandır var tarama yaptım çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Vallahi bilemiyorum aklıma bir şey gelmiyor umarım çözersiniz.
TamerErmisH dedi: Bayağı bir zamandır var tarama yaptım çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Vallahi bilemiyorum aklıma bir şey gelmiyor umarım çözersiniz.
nameisanais Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 321 Makaleler 1 Çözümler 1 21 Mayıs 2021 #8 YSA dedi: Vallahi bilemiyorum aklıma bir şey gelmiyor umarım çözersiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
YSA dedi: Vallahi bilemiyorum aklıma bir şey gelmiyor umarım çözersiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.