Solak Elektro Gitar önerisi

ibrahimerror

Megapat
Daha fazla  
Bazı forum sitelerine baktım ama net bir cevap alamadım, bütçem 600 TL civarında. Daha önce saz çaldığım için bilek değistirmek istemiyorum. Acaba tavsiyeleriniz nelerdir?
Bu arada başlangıç için SX STL 50 modelini düşünüyorum, sizce nasıldır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer gitar hoşuna giderse SX aldığına pişman olursun. :) O yüzden bu fiyat segmentine ve yeni başlayanlara ikinci el gitar almak daha mantıklı olacaktır.
İkinci elde ise Ibanez GAX30 modelini önerebilirim.
Arkadaşım yaklaşık 1 yıldır kullanıyor ve kaliteli amfiler ile gayet güzel tonlar aldığı bir gitardır.
Benimde yaklaşık 2 hafta kadar kullanma imkanım oldu ve gerçekten rahat bir gitar olduğunu söyleyebilirim.
Bu arada şunu da söylemek isterim ki gitarın ne olursa olsun kullandığın amfi piyasadaki 10W'lık amfiler gibi çok kötü ise gitar çalmaktan soğursun. O yüzden gitarın yanında sağlam bir amfi ya da ses kartı alıp amfi pluginlerini kullanmanı öneririm.

Ev şartlarında kullanmak için Blackstar Fly 3 düşünüyorum sizce nasıldır? Birde solak elektro bulmak zor sizce başlangıç için fena değilmi bazı incelemelerini izledimde.

VST Plugin nedir? Biraz bilgilendirin beni yahu.
:D Tabi bilgilendireyim.
VST Pluginler amfi simülasyonlarıdır.
Yani ''sanal'' amfiler.
Bir ses kartı aracılığı ile gitarımızı bilgisayara bağlıyoruz ve bilgisayarımıza bir amfiye vereceğimiz para kadar para ödeyip içinde yüzlerce amfi modellerinin olduğu yazılımlardan herhangi birini alıyoruz.
Ben Ampli Tube 4 kullanıyorum. (öğrenci olduğum için şu an korsan kullanıyorum fakat ileride bu işleri geliştirmek istediğim için daha düzgün ve legal yollar ile bu işleri yapmak istiyorum)
Buradaki abimizi izleyerek nasıl yapacağını öğrenebilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Biraz pahalı ve zahmetli bir iş. Biraz geliştikten sonra bu tür şeylere girişmek daha mantıklı gibi. Parayı harçlıklarımı biriktirerek toplayacağım için daha makul ve başlangıç seviyesi olmasını istiyorum. Bir lise öğrencisi olarak harçlık miktarım az. Birde Cort g210 lh modeli ilgimi çekti sizce nasıldır. Verdiğiniz cevaplar için teşekkürler.

Biraz pahalı ve zahmetli bir iş. Biraz geliştikten sonra bu tür şeylere girişmek daha mantıklı gibi. Parayı harçlıklarımı biriktirerek toplayacağım için daha makul ve başlangıç seviyesi olmasını istiyorum. Bir lise öğrencisi olarak harçlık miktarım az. Birde Cort g210 lh modeli ilgimi çekti sizce nasıldır. Verdiğiniz cevaplar için teşekkürler.
Dediğim gibi bu bütçe ile sıfır gitar almak mantıksız olur.
Bu fiyat segmentinde bulunan gitarlar genelde çok dandik oluyorlar. :D
İkinci el almanızda ısrarcıyım. Ve Ibanez GAX30 u da denemelisiniz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı