ZYZZOLUCAM Decapat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2022 #51 Bir solak olarak hiçbir artısını görmedim.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 17 Şubat 2022 #52 Lorke dedi: Sağlak insanlar çok fazla var ve solaklar ise daha az solaklar sizce daha mı zeki? Genişletmek için tıkla... Kardesim solak ve benden akademik olarak daha basarili olsa da sanmiyorum...
Lorke dedi: Sağlak insanlar çok fazla var ve solaklar ise daha az solaklar sizce daha mı zeki? Genişletmek için tıkla... Kardesim solak ve benden akademik olarak daha basarili olsa da sanmiyorum...
gazwiez Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 823 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2022 #53 Lorke dedi: Sağlak insanlar çok fazla var ve solaklar ise daha az solaklar sizce daha mı zeki? Genişletmek için tıkla... Ben solağım ama öyle bir durum yok.
Lorke dedi: Sağlak insanlar çok fazla var ve solaklar ise daha az solaklar sizce daha mı zeki? Genişletmek için tıkla... Ben solağım ama öyle bir durum yok.