Bütçe sınırsız hocam. Sağ el için üretlilen gaming mouselar gibi olan sol el gaming mouse arıyorum. Simetrik model aramıyorum.Hocam çoğu genelde tuzlu oluyor biraz. Bütçe yazmamışsın ama bazıları:
Corsair M55 RGB Pro CH-9308011-EU Kablolu Optik Oyuncu Mouse Siyah Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair M55 RGB Pro CH-9308011-EU Kablolu Optik Oyuncu Mouse Siyah fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair M55 RGB Pro CH-9308011-EU Kablolu Optik Oyuncu Mouse Siyah özelliklerini incele, 297,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com SteelSeries Sensei 310 RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Sensei 310 RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Sensei 310 RGB Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.390,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Razer Viper 8KHz RZ01-03580100-R3M1 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Viper 8KHz RZ01-03580100-R3M1 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Viper 8KHz RZ01-03580100-R3M1 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.949,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam madem bütçe yetiyor şuna bakmanızı öneririm:Bütçe sınırsız hocam. Sağ el için üretlilen gaming mouselar gibi olan sol el gaming mouse arıyorum. Simetrik model aramıyorum.
Direkt Türkiye’de satışını yapan web sitesi yada mağaza var mı? Naga nında sağ eli çıktı sadece karşıma.Razer Naga var, fiyatı biraz yüksek.
Hocam sanırım yok. Yurtdışı için burayı bulabildim:Direkt Türkiye’de satışını yapan web sitesi yada mağaza var mı? Naga nında sağ eli çıktı sadece karşıma.
Bu çok güzel bir mouse ama işte malesef sağ el. Aliexpress hiç kullanmadım daha önce sipariş geç gelir bi sıkıntısı olur çekincesi oluyor hep. Corsair ide inceleyeceğim ama dediğim gibi sağ el için su ulan ergonomiyş bende sol el için hissetmek istiyorum artık. Önceliğim bu. Gamin mışouse kullanırken elim felç geçiriyor sanki artık.Hocam madem bütçe yetiyor şuna bakmanızı öneririm:
Razer Basilisk Ultimate RZ01-03170100-R3G1 Kablolu/Kablosuz Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Basilisk Ultimate RZ01-03170100-R3G1 Kablolu/Kablosuz Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Basilisk Ultimate RZ01-03170100-R3G1 Kablolu/Kablosuz Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 4.219,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bir de isteğinize uygun olarak tahmin ettiğim bu var:
Corsair Sabre RGB Pro Champion CH-9303111-EU Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Sabre RGB Pro Champion CH-9303111-EU Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Sabre RGB Pro Champion CH-9303111-EU Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.193,18 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Haklısın. Eklemeyi unutmuşum ama şuna da bakabilirsin:Bu çok güzel bir mouse ama işte malesef sağ el. Aliexpress hiç kullanmadım daha önce sipariş geç gelir bi sıkıntısı olur çekincesi oluyor hep. Corsair ide inceleyeceğim ama dediğim gibi sağ el için su ulan ergonomiyş bende sol el için hissetmek istiyorum artık. Önceliğim bu. Gamin mışouse kullanırken elim felç geçiriyor sanki artık.
Arkadaşlar merhaba. Soru açık solaklar için gamin mouse var mı? Logitech'in bazı simetrik modelleri var onları biliyorum ancak aradığım şey solaklar için Gaming mouse. Hiç böyle bir ürüne denk geldiniz mi?