Solaklar için Gaming mouse var mı?

ekndmn

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Soru açık solaklar için gamin mouse var mı? Logitech'in bazı simetrik modelleri var onları biliyorum ancak aradığım şey solaklar için Gaming mouse. Hiç böyle bir ürüne denk geldiniz mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam çoğu genelde tuzlu oluyor biraz. Bütçe yazmamışsın ama bazıları:

Bütçe sınırsız hocam. Sağ el için üretlilen gaming mouselar gibi olan sol el gaming mouse arıyorum. Simetrik model aramıyorum.

Bütçe sınırsız hocam. Sağ el için üretlilen gaming mouselar gibi olan sol el gaming mouse arıyorum. Simetrik model aramıyorum.
Hocam madem bütçe yetiyor şuna bakmanızı öneririm:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir de isteğinize uygun olarak tahmin ettiğim bu var:

Bu çok güzel bir mouse ama işte malesef sağ el. Aliexpress hiç kullanmadım daha önce sipariş geç gelir bi sıkıntısı olur çekincesi oluyor hep. Corsair ide inceleyeceğim ama dediğim gibi sağ el için su ulan ergonomiyş bende sol el için hissetmek istiyorum artık. Önceliğim bu. Gamin mışouse kullanırken elim felç geçiriyor sanki artık.

Haklısın. Eklemeyi unutmuşum ama şuna da bakabilirsin:

Glorius model D iki el içinde kullanılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…